Besplatan tečaj plesa na otvorenom u devet gradova kontinentalne Hrvatske!

U Croatia osiguranju brinemo o vama i vašoj sigurnosti i zbog toga danas pitamo svakoga od vas: živite li zdravo, razvijate li svoje znanje i vještine, smijete li se dovoljno? U tom duhu pripremili  smo za vas veseli, edukativni i zdravi ljetni program. Dok neki hrle na more, mi putujemo u gradove prekrasne zelene, kontinentalne Hrvatski  i za vas organiziramo besplatan tečaj plesa na otvorenom.

Ples je vještina kojom se razvija izdržljivost, kreativnost i samopouzdanje, temeljiti je način vježbanja koji je nužan za održanje zdravog života te pomaže u usvajaju društvene aktivnosti u kojoj možemo uživati cijeli život. Zbog toga u vaš grad dovodimo profesionalne plesače s kojima ćete na zabavni način učiti prve korake salse, merenge, mamba i drugih plesova. Tečaj je besplatan za sve građane, prijave nisu potrebne i nije potrebno plesno predznanje. Program je prilagođen svim uzrastima, a možete doći u grupi, u paru ili sami. Za ovaj tečaj preporučujemo udobnu, sportsku odjeću, a program će se održati na sljedećim lokacijama:

· Nedjelja, 9. lipnja u 11 sati  na Trgu Republike - Centar u Čakovcu

· Nedjelja, 9 lipnja u 17 sati na Trgu Kralja Tomislava – Korzu u Varaždinu

· Nedjelja, 16. lipnja u 11 sati na Zrinskom trgu - Centar u Koprivnici

· Nedjelja, 16. lipnja u 17 sati na Trgu Eugena Kvaternika 7 u Bjelovaru

· Subota, 22. lipnja u 10 i u 12 sati na Trgu Kralja Tomislava 3 u Virovitici

· Nedjelja, 7. srpnja 10 sati na Trgu Slobode u Osijeku

· Nedjelja, 7. srpnja 17 sati na Trgu Ivana Brlic Mazuranic - Korzu u Slavonskom Brodu

· Nedjelja, 14 srpnja 10 sati na pješačkoj zoni ispred poslovnice Croatia osiguranja na adresi J.J.Strossmayera 14 u Vukovaru

· Nedjelja, 14. srpnja 17 sati na pješačkoj zoni ispred gimnazije na Trgu bana Josipa Šokčevića 1 u Vinkovcima

I to nije sve! Povodom 129. obljetnice poslovanja koju Croatia osiguranje obilježava u lipnju ove godine u svakom gradu poklanjamo 129 plesnih majica. Ukoliko želite na tečaju dobiti našu plesnu majicu, sve što trebate učiniti je ostaviti što prije svoje podatke osobno u bilo kojoj poslovnici Croatia osiguranja u gradu u kojem održavamo tečaj i vaša majica će vas čekati na tečaju plesa.

Ovaj projekt samo je dio programa društvene odgovornosti koji naša tvrtka provodi. Možemo reći da smo sretni što u našoj struci svakodnevno radimo za dobrobit naših građana i osiguranika, omogućavamo vam miran san i nove početke. U razgovoru s klijentima o dugoročnoj sigurnosti kroz život svakako preporučujemo da razmotrite životno osiguranje. Ponuda osiguranja života prilagođena je osobama različitih dobi i potreba, pruža financijsku zaštitu od čimbenika koji mogu ugroziti vaše zdravlje i život te može biti zalog za ostvarenje različitih životnih ciljeva u budućnosti.

Radujemo se ovom ljetnom druženju s vama! Do tada- brinite o sebi, budite aktivni, družite se s prijateljima, radujte se životu i novim prilikama,  živite zdravo i sigurno! Za sva dodatna pitanja i sugestije obratite nam se korporativne.komunikacije@crosig.hr.