„Ljeto s Croatia osiguranjem“ u Čakovcu i Varaždinu

Nedjelja, 9. lipnja- Veselo je započeo naš projekt ove sunčane nedjelje u Čakovcu i Varaždinu. Stotinjak građana plesalo je u svakom gradu, naša najmlađa plesačica ima tek tri godine, a najstariji plesač čak 70 godina. Tako smo već na samom početku pokazali da godine nisu prepreka da budete izvrsni plesači i da uživate u plesu.

Cilj projekta „Ljeto s Croatia osiguranjem“ je unapređenje razine društvenih aktivnosti u područjima “zelene” Hrvatske, u kojima tijekom ljetnog vremena nema dovoljno društvenih aktivnosti, što je dodatno naglašeno vremenom recesije i nemogućnostima brojnih građana da financiraju putovanja.

Naš ljetni program kombinacija je edukativnog, zdravog  i zabavnog. Organiziramo besplatan tečaj plesa za građane na otvorenom. Ples je vještina kojom se razvija izdržljivost, kreativnost i samopouzdanje, temeljiti je način vježbanja koji je nužan za održanje zdravog života te pomaže u usvajaju društvene aktivnosti u kojoj možemo uživati cijeli život. Voditelji programa su profesionalni plesači,  Josipa Kolega i Ramon Noa Caraballo. Plesači građane na zabavni način podučavaju prvim koracima salse, merenge, mamba i drugih plesova, a povodom 129. obljetnice Croatia osiguranja u svakom gradu plesačima poklanjamo i 129 plesnih majica.

Hvala Čakovčanima i Varaždincima, učinili ste početak ovog projekta sjajnim i bilo nam je predivno plesati s vama. Program nastavljamo i ovaj tjedan, pa sve zainteresirane plesače pozivamo da se pridruže prema sljedećem planu programa:

· Nedjelja, 16. lipnja u 11 sati na Zrinskom trgu u Koprivnici

· Nedjelja, 16. lipnja u 17 sati na Trgu Eugena Kvaternika 7 u Bjelovaru

· Subota, 22. lipnja u 10 i u 12 sati na Trgu Kralja Tomislava 3 u Virovitici

· Nedjelja, 7. srpnja 10 sati na Trgu Slobode u Osijeku

· Nedjelja, 7. srpnja 17 sati na Trgu Ivana Brlic Mazuranic u Slavonskom Brodu

· Nedjelja, 14 srpnja 10 sati na adresi J.J.Strossmayera 14 u Vukovaru

· Nedjelja, 14. srpnja 17 sati na Trgu bana Josipa Šokčevića 1 u Vinkovcima

Vidimo se ove nedjelje u Bjelovaru i Koprivnici!