Aktiv i Aktiv Plus – novi proizvod u web prodaji

Aktiv i Aktiv Plus nove su police osiguranja od posljedica nesretnog slučaja koje je CROATIA osiguranje d.d. lansiralo u prodaju putem Interneta. Police Aktiv i Aktiv Plus omogućuju sigurnu zaštitu od posljedica nesretnog slučaja uz vrlo nisku godišnju premiju pa je tako Aktiv moguće ugovoriti za samo 50 kuna godišnje dok premija za Aktiv Plus iznosi 100 kuna godišnje te je cjenovno dostupna velikom broju osiguranika.

Polica Aktiv obuhvaća rizike smrti od nezgode, smrti zbog prometne nezgode te iznenadne smrti od bolesti, dok Aktiv Plus tim rizicima priključuje i trajni invaliditet. Osiguranici biraju između tri varijante osiguranih iznosa i godišnje premije (Aktiv, Aktiv Plus te Aktiv + Aktiv Plus opcija).

„Naše nove police osiguranja od posljedica nesretnog slučaja uključuju i rizik od iznenadne smrti od bolesti po čemu smo jedinstveni na tržištu. Iako nije standardan, mi smo se odlučili da u vrijednost ove veoma povoljne premije uključimo i taj rizik kako bi svojim osiguranicima ponudili još šire pokriće i veću sigurnost", rekla je direktorica Sektora za osobna neživotna osiguranja Anita Oreč.

Osiguranje za rizik iznenadne smrti od bolesti pokriva rizik iznenadne smrti od čak 7 oblika bolesti (poput moždanog i srčanog udara, plućne embolije...).

Novost je, također, da je ove police moguće ugovoriti i kao dar. Jednostavnim postupkom se putem Interneta unesu podaci o osiguraniku i njegova e-mail adresa te odmah po uplati polica osiguranja stiže na mail adresu osiguranika. Policu je moguće i vinkulirati, odnosno prenijeti pravo isplate na treću osobu.