Široka ponuda atraktivnih programa putnih osiguranja ovog ljeta

CROATIA osiguranje, najveći hrvatski osiguravatelj, tijekom ljeta za svega nekoliko desetaka kuna nudi ekskluzivan program atraktivnih i cjenovno dostupnih putnih osiguranja koja se jednostavno mogu ugovoriti i online preko Internet stranica CROATIA osiguranja. Polica putnog osiguranja može se sklopiti kao pojedinačna, obiteljska koja uključuje roditelje i djecu do 21. godine starosti ili grupna.

Ukoliko se pojedinac odluči na, primjerice trodnevni turistički izlet u bilo koju europsku destinaciju, premija s kojom ima pokriće troškova nužnog liječenja u slučaju bolesti do 30.000 eura ili nezgode do 30.000 eura kreće se već od 37 kuna.

Trajanje osiguranja prilagođeno je svim potrebama putnika, a može se sklopiti na razdoblje već od jednog dana nadalje. Za sve one koji putuju često, osiguranje se može sklopiti na godinu dana s neograničenim brojem putovanja.

„Za osobe koje će svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj preporučamo osiguranje od nezgode na putovanju. Ovakvo osiguranje za sedmodnevno putovanje iznosi samo 18,50 kuna, uz osigurani iznos od 100.000 kuna za trajni invaliditet“, ističe Anita Oreč, direktorica Sektora za osobna neživotna osiguranja.

Putno osiguranje CROATIA osiguranja pokriva medicinski opravdane troškove nastale zbog medicinske njege, kućnih posjeta, konzultacije liječnika i troškova propisanih lijekova, hospitalizacije u bolnici ili na klinici, prijevoza u domovinu kada se iz zdravstvenih razloga osiguranik ne može vratiti na način na koji je to namjeravao, prijevoza vozilom hitne pomoći do najbliže bolnice ili prijevoza umrlog u domovinu.

Osim standardnog dobrovoljnog putnog zdravstvenog osiguranja, tijekom cijele godine CROATIA osiguranje nudi i dodatna osiguranja kao što su: osiguranje nezgode na putovanju, osiguranje privatne odgovornosti od eventualne štete po zdravlje ili imovinu trećih osoba, osiguranje prtljage za vrijeme putovanja ili gubitak i kašnjenje prtljage pri transportu te osiguranje od otkaza putovanja.