Novosti i mediji

Dobitnici natječaja „Dobra prilika za odlične nagrade“ s Varteksom

U nagradnom natječaju „Dobra prilika za odlične nagrade" u kolovozu trideset korisnika koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja osvojilo je Varteks poklon bon s raspoloživim iznosom od 200 kn. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Dobitnici nagradne igre „Osigurajte i opremite dom“

Završena je nagradna igra „Osigurajte i osvojite dom“ te je izvučeno 400 dobitnika Elipso poklon bonova u vrijednosti 500 kn. U nagradnoj igri sudjelovali su svi prijavljeni ugovaratelji višegodišnje police Croatia imovina, a dobitnici će biti osobno obaviješteni o načinu i vremenu podizanja nagrade. Hvala dobitnicima što su svoju sigurnost povjerili Croatia osiguranju i čestitamo na osvojenoj nagradi!

Dobitnici natječaja „Dobra prilika za odlične nagrade“ s Croduxom

U nagradnom natječaju „Dobra prilika za odlične nagrade" u srpnju stotinu korisnika koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja osvojilo je Crodux karticu za gorivo s raspoloživim iznosom od 100 kn. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Dobitnici natječaja „Dobra prilika za odlične nagrade“ s CIAK Autom

U nagradnom natječaju „Dobra prilika za odlične nagrade" u lipnju sedamdeset korisnika programa Dobra prilika koji su najbrže točno odgovorili na kviz pitanja osvojilo je CIAK Starter Powerbank 10.000 mAh, 2x USB. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika. Doznajte više o programu.

Prikaži još vijesti