Novosti i mediji

Dobitnici natječaja Dobre prilike s partnerom eKupi

U nagradnom natječaju u siječnju 2020. godine četrdeset korisnika, koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja, osvojili su VIVAX HOME kuhalo za vodu WH-176TC, vrijednosti od 239,99 kuna. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Dobitnici natječaja Dobre prilike s UNI RENT-om

U nagradnom natječaju u prosincu 2019. godine dvadeset korisnika, koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja, osvojili su vaučer u vrijednosti 1.000 kn (slovima: tisuću kuna) za najam vozila u tvrtki UNI RENT. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Dobitnici natječaja Dobre prilike s CIAK Autom

U nagradnom natječaju u studenom 2019. godine stotinu korisnika, koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja, osvojili su CIAK set alata za djecu sa svjetlosnim i zvučnim efektima. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Dobitnici natječaja Dobre prilike s Varteksom

U nagradnom natječaju u listopadu 2019. godine dvadeset korisnika, koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja, osvojili su Varteks poklon bon vrijednosti 500 kn. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Dobitnici natječaja Dobre prilike s eKupi

U nagradnom natječaju u rujnu 2019. godine dvadeset i pet korisnika, koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja, osvojili su Logitech G332 Gaming slušalice vrijednosti 449 kn. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Prikaži još vijesti