Novosti i mediji

OBAVIJEST KORISNICIMA

S obzirom na mjere opreza koje su trenutno na snazi, s ciljem prevencije širenja zaraze virusom #COVID-19, želimo prenijeti nekoliko važnih informacija koje se tiču našeg poslovanja i dostupnosti naših usluga te mjera zdravstvene zaštite:

Dobitnici natječaja Dobre prilike s partnerom Pickbox

U nagradnom natječaju u veljači 2020. godine pedeset korisnika, koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja, osvojili su: Pickbox NOW  paket u trajanju od šest mjeseci. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu

Dobitnici natječaja Dobre prilike s partnerom eKupi

U nagradnom natječaju u siječnju 2020. godine četrdeset korisnika, koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja, osvojili su VIVAX HOME kuhalo za vodu WH-176TC, vrijednosti od 239,99 kuna. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Dobitnici natječaja Dobre prilike s UNI RENT-om

U nagradnom natječaju u prosincu 2019. godine dvadeset korisnika, koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja, osvojili su vaučer u vrijednosti 1.000 kn (slovima: tisuću kuna) za najam vozila u tvrtki UNI RENT. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Dobitnici natječaja Dobre prilike s CIAK Autom

U nagradnom natječaju u studenom 2019. godine stotinu korisnika, koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja, osvojili su CIAK set alata za djecu sa svjetlosnim i zvučnim efektima. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Prikaži još vijesti