Novosti i mediji

Darovi Dobre prilike vjernim klijentima u studenom

S ponosom ističemo da imamo osiguranike koji su više od 50 godina osigurani kod nas. Antun Tepert iz Siska osigurao je svog prvog fiću u Croatia osiguranju davne 1966. godine, Milka Šajnić iz Siska 1972. godine, do danas su ostali naši vjerni osiguranici. U ovo predblagdansko vrijeme odlučili smo iznenaditi naše najvjernije klijente, odabrali smo korisnike Dobre prilike koji su najdulje osigurani u Croatia osiguranju i odlučili im pokloniti Crodux karticu za gorivo u vrijednosti 100 kn.

Dobitnici nagrada „Dobra prilika za odlične nagrade“ s CIAK Autom

U nagradnom natječaju „Dobra prilika za odlične nagrade" u rujnu stotinu korisnika koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja osvojilo je multifunkcionalni sigurnosni uređaj za vozilo vrijednosti 149 kn. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Dobitnici natječaja „Dobra prilika za odlične nagrade“ s Varteksom

U nagradnom natječaju „Dobra prilika za odlične nagrade" u kolovozu trideset korisnika koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja osvojilo je Varteks poklon bon s raspoloživim iznosom od 200 kn. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Dobitnici nagradne igre „Osigurajte i opremite dom“

Završena je nagradna igra „Osigurajte i osvojite dom“ te je izvučeno 400 dobitnika Elipso poklon bonova u vrijednosti 500 kn. U nagradnoj igri sudjelovali su svi prijavljeni ugovaratelji višegodišnje police Croatia imovina, a dobitnici će biti osobno obaviješteni o načinu i vremenu podizanja nagrade. Hvala dobitnicima što su svoju sigurnost povjerili Croatia osiguranju i čestitamo na osvojenoj nagradi!

Prikaži još vijesti