Croatia u zajednici

Naš doprinos zajednici

Izuzev poslovnog aspekta, Croatia osiguranje u cijeloj Hrvatskoj djeluje i kao društveno odgovoran subjekt te aktivan član zajednice. Donacijama i sponzorstvima nastojimo pomoći razvoju društva i kulture pružajući organizacijsku i financijsku podršku brojnim udrugama, institucijama i projektima. Kontinuirano smo uključeni i u akcije promicanja solidarnosti, obrazovanja i kulture s ciljem poticanja pozitivnih promjena u društvu.

Ponosni smo na čak 160 suradnji, među kojima je i višegodišnje partnerstvo s Viteškim alkarskim društvom iz Sinja, Dubrovačkim ljetnim igrama, Košarkaškim klubom Cedevita i Vaterpolskim klubom Jug te još mnogim kulturnim institucijama, školama i sportskim klubovima.

Croatia osiguranje aktivno sudjeluje u dobrotvornim akcijama i aktivnostima zajednice, daje priloge u dobrotvorne svrhe, donacije u novcu i vremenu zaposlenika u društveno korisnim aktivnostima zajednice.

Podržavamo rad Muzeja za umjetnost i obrt te Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, a vjeran smo sponzor i Viteškog turnira u organizaciji Muzeja hrvatskog Zagorja te još mnogih kulturnih institucija. Ponosni smo na trud koji KUD Šokadija Stari Mikanovci i Đakovački vezovi ulažu u očuvanje slavonske tradicije te na rad Caritasa Đakovačko-osječke i riječke nadbiskupije.

Donacijama i sponzorstvima rado pomažemo rad zaposlenika Kliničke bolnice Sestre milosrdnice i svih članova Hrvatske lige za borbu protiv raka te pružamo podršku Gei Pula, klubu žena liječenih od raka dojke.

Svesrdno podupiremo rad nekoliko dobrovoljnih vatrogasnih društava i radujemo se svim uspjesima odbojkaškog kluba Mladost, nogometnog kluba Osijek i svih ostalih velikih i malih sportskih klubova u čijim smo uspjesima imali priliku sudjelovati.

Posebnu pažnju Croatia osiguranje posvećuje obrazovanju djece i mladih. Vjerujemo da svako dijete mora dobiti priliku, za što je nužno kvalitetno obrazovanje. Do sada smo donirali sredstva za 15 obrazovnih institucija i pomogli da njihovi štićenici uče u najboljim mogućim uvjetima. Vjerujemo da učenje počinje od najmlađe dobi i nikad ne završava te zato pomažemo svim obrazovnim institucijama od vrtića te osnovnih i srednjih škola do fakulteta.