do isteka zaliha!
pametno osiguranje

Doma i kad niste doma

Osigurajte svoj dom i na dar dobivate Smart Home sustav

Pratite situaciju u vašem domu i kad niste tamo. Online ugovaranjem police pametnog osiguranja imovine na poklon dobivate Smart Home sustav, koji vam omogućuje da u svakom trenu znate je li u vašem domu sve u redu. Požurite, zalihe su ograničene!

Uz pomoć senzora dima, klime, temperature i aplikacije uvjerite se u svakom trenutku da doma ništa ne gori. Senzor poplave će vas obavijestiti o curenju vode, dok će vas senzor pokreta upozoriti na provalu ili nepoželjno kretanje u vašem domu. Smart Home sustavom pratite imovinu na pametan i jednostavan način!


Ovisno o vašem odabiru, policom osiguranja imovine, možete osigurati građevinski dio objekta i/ili stvari u kućanstvu od rizika požara, izljeva vode, provalne krađe te još 13 rizika.


Smart Home sustav može biti vaš ako ugovorite novo osiguranje imovine s premijom višom od 67kn mjesečno i s minimalnim trajanjem od 5 godina. Zalihe su ograničene.

Smart Home paket:

Centralna jedinica

Senzor pokreta sa senzorom mikroklime

Senzor poplave

Senzor za dim

Što je Croatia Imovina?

Croatia Imovina objedinjuje osiguranje građevinskog dijela i stvari u kućanstvu

Ovisno o vašem odabiru, policom možete zaštititi građevinski dio objekta i/ili stvari u njemu. Ugovaranjem kompleta, dakle osiguranja za građevinski dio i za stvari u kućanstvu, osim što stječete kompletnu zaštitu, ostvarujete i pravo na dodatni popust na premiju osiguranja.

Što uključuje osiguranje građevinskog dijela?

  • sve građevinske dijelove kuće
  • temelje i podrumske zidove, zidove i zidne obloge (pločice, spuštene stropove, stropne obloge), podove i podne obloge (pločice, parkete i sl.)
  • sve ugrađene instalacije i opremu (dizalo, centralno grijanje sa spremnikom za gorivo, bojlere, uređaje za klimatizaciju, hidrofore, alarmne uređaje, videonadzor, solarne ploče i dr.)
  • pomoćne objekte kao ograde, postolja, stupove, antene, rasvjete na putovima i vrtovima, kućice i kaveze za pse, sandučiće za poštu, nadstrešnice i sjenice u vrtu, sportske terene, vanjske bazene zajedno s pokrovom

Što uključuje osiguranje stvari u kućanstvu?

  • predmete koji služe za osobnu upotrebu i potrošnju te za uređenje stana (namještaj, kućanski aparati i uređaji, odjeća, obuća i dr.)
  • stvari posebne vrijednosti (novac, nakit, numizmatički predmeti, umjetnički predmeti i sl.)
  • troškove izrade osobnih isprava i dokumenata
  • zidne i podne obloge, rolete i stakla na prozorima i vratima

Informativni izračun za osiguranje imovine

Rizici i pokrića

Smart Home sustav je napravljen uz podršku i u suradnji sa Iskon Internet d.d. Više informacija o instalaciji i upravljanjem Iskon.Smarthome sustavom pogledajte ovdje, za opće informacije o isporuci i garanciji Iskon proizvoda, posjetite stranicu.

Zatražite ponudu