AKCIJA
TRAJE
DO 31.3.

Pustite možda neće, osigurajte svoj dom u Croatiji

Ugovorite policu Croatia Imovine sa širim pokrićima za cijenu police s užim pokrićima i ne dozvolite da požar i ostali rizici ugroze vašu imovinu.

Što je Croatia Imovina?

Croatia Imovina objedinjuje osiguranje građevinskog dijela i stvari u kućanstvu

Ovisno o vašem odabiru, policom možete zaštititi građevinski dio objekta i/ili stvari u njemu. Ugovaranjem kompleta, dakle osiguranja za građevinski dio i za stvari u kućanstvu, osim što stječete kompletnu zaštitu, ostvarujete i pravo na dodatni popust na premiju osiguranja.

Što uključuje osiguranje građevinskog dijela?

  • sve građevinske dijelove kuće
  • temelje i podrumske zidove, zidove i zidne obloge (pločice, spuštene stropove, stropne obloge), podove i podne obloge (pločice, parkete i sl.)
  • sve ugrađene instalacije i opremu (dizalo, centralno grijanje sa spremnikom za gorivo, bojlere, uređaje za klimatizaciju, hidrofore, alarmne uređaje, videonadzor, solarne ploče i dr.)
  • pomoćne objekte kao ograde, postolja, stupove, antene, rasvjete na putovima i vrtovima, kućice i kaveze za pse, sandučiće za poštu, nadstrešnice i sjenice u vrtu, sportske terene, vanjske bazene zajedno s pokrovom

Što uključuje osiguranje stvari u kućanstvu?

  • predmete koji služe za osobnu upotrebu i potrošnju te za uređenje stana (namještaj, kućanski aparati i uređaji, odjeća, obuća i dr.)
  • stvari posebne vrijednosti (novac, nakit, numizmatički predmeti, umjetnički predmeti i sl.)
  • troškove izrade osobnih isprava i dokumenata
  • zidne i podne obloge, rolete i stakla na prozorima i vratima

Koje rizike pokriva Croatia Imovina i koje su opcije?

Za osiguranje građevinskog djela tri su izdvojena programa: Basic, Standard i Ultra, dok su za osiguranje stvari u kućanstvu Optima i Maksi.

Informativni izračun za osiguranje stvari u kućanstvu

m2
kn

*Prikazani iznosi su informativnog i neobvezujućeg karaktera. U izračun su uključeni komercijalni popust od 10% i akcijski popust koji je na snazi do 31.03.2019.: ugovaranje paketa sa širim pokrićima (Maksi) po cijeni paketa sa užim pokrićima (Optima).

Uskoro ćemo Vas telefonski kontaktirati kako bi finalizirali ugovaranje osiguranja

Rizici Građevinski dio Kućanstvo
Basic Standard Ultra Optima Maksi
Požar
Udar groma
Oluja i tuča
Eksplozija
Udar motornog vozila
Pad i udar letjelice
Manifestacije i demonstracije
Poplava, bujica i visoka voda
Izljev vode iz instalacijskih cijevi
Klizanje tla i odron zemljišta
Snježna lavina i pritisak snijega
Indirektan udar groma
Provala, razbojstvo i vandalizam
Oštećenje objekta uslijed provale
Gubitak najamnine
Grafiti
Krađe dijelova objekta
Lom stakla
Privatna odgovornost
Potres

* sivo su označeni rizici koji su dostupni kao dodatne opcije paketima

Informativna cijena osiguranja po akcijskim uvjetima

Građevinski dio program Standard:

Iznos mjesečne premije:

33,29 kn

Iznos mjesečne premije sa potresom:

53,49 kn

Svi izračuni su s uključenim popustom na višegodišnje osiguranje, akcijskim popustom i komercijalnim popustom od 10%.

Stvari kućanstva program Maksi:

Iznos mjesečne premije:

46,59 kn

Iznos mjesečne premije sa potresom:

54,05 kn

Svi izračuni su s uključenim popustom na višegodišnje osiguranje, akcijskim popustom i komercijalnim popustom od 10%.

Paket građevinski dio i stvari kućanstva programi Standard i Maksi:

Iznos mjesečne premije:

72,90 kn

Iznos mjesečne premije sa potresom:

100,56 kn

Svi izračuni su s uključenim popustom na skuplji dio, popustom na višegodišnje osiguranje, akcijskim popustom i komercijalnim popustom od 10%.

* Informativna cijena osiguranja po akcijskim uvjetima. Premija paketa osiguranja ovisi o gradu ili mjestu stanovanja s uračunatim popustima (popust na višegodišnji ugovor, popust na plaćanje odjednom i komercijalni popust)

Najčešće postavljena pitanja

Dom je za većinu nas najveća životna investicija, kao i najveća materijalna vrijednost koju posjedujemo. Ako se na bilo koji način ugrozi ili uništi naša kuća, stan ili naša imovina, dovodimo se u situaciju neplaniranog financijskog gubitka koji nam može ozbiljno narušiti životni standard, a u najgorem nas slučaju i ostaviti bez krova nad glavom. Osiguranjem imovine svoju brigu predajete Croatia osiguranju te tako štitite sebe i svoju obitelj.

Policom Croatia Imovina možete osigurati kuću, stan, vikendicu, apartman i sve stvari koje služe za uređenje stana te za osobnu upotrebu i potrošnju, kao što su namještaj, kućanski uređaji i aparati i sl. Također, prema istim programima omogućujemo vam i osiguranje turističkih apartmana i gostiju od posljedica nezgode!

Znate li da se u gradu Zagrebu požar dogodi u prosjeku četiri puta dnevno? Isto se tako u glavnom gradu u prosjeku svakih pet sati dogodi provala u neki dom. U 2014. bili smo svjedoci poplava i bujica koje su zadesile našu dragu Slavoniju. Veliki se dio Hrvatske nalazi u visokorizičnom trusnom području, što u slučaju potresa dovodi do nezamislivo velikih financijskih gubitaka. Najčešća nezgoda u kućanstvu jest puknuće cijevi. Ako se već nije dogodilo vama samima, sigurno poznajete nekoga kome se dogodila takva šteta.

Živimo u vremenima kada rijetko tko ima ušteđevinu za nepredvidive događaje. Upravo zato trebate osigurati imovinu, jer je za ugovaranje police osiguranja imovine potreban daleko manji iznos nego za sanaciju bilo koje štete koja se može dogoditi u Vašoj kući ili stanu.

Više od 130 godina brze i sigurne isplate šteta.

Ugovorite osiguranje pozivom na besplatni broj
0800 1884

Radnim danom od 8-20
Subotom od 8-15
Zatražite ponudu