AKCIJA
TRAJE
DO 31.12.

2018. bilo je 4.514 provala. Ove godine #MozdaNece

Osigurajte svoj dom od provalne krađe i 15 drugih rizika. Ugovorite policu s više zaštite po povoljnijim cijenama.

Što je Croatia Imovina?

Croatia Imovina objedinjuje osiguranje građevinskog dijela i stvari u kućanstvu.
Ugovaranjem kompleta, osim što stječete kompletnu zaštitu, ostvarujete i pravo na dodatni popust na premiju osiguranja.

Što uključuje osiguranje građevinskog dijela?

  • sve građevinske dijelove kuće
  • temelje i podrumske zidove, zidove i zidne obloge (pločice, spuštene stropove, stropne obloge), podove i podne obloge (pločice, parkete i sl.)
  • sve ugrađene instalacije i opremu (dizalo, centralno grijanje sa spremnikom za gorivo, bojlere, uređaje za klimatizaciju, hidrofore, alarmne uređaje, videonadzor, solarne ploče i dr.)
  • pomoćne objekte kao ograde, postolja, stupove, antene, rasvjete na putovima i vrtovima, kućice i kaveze za pse, sandučiće za poštu, nadstrešnice i sjenice u vrtu, sportske terene, vanjske bazene zajedno s pokrovom

Što uključuje osiguranje stvari u kućanstvu?

  • predmete koji služe za osobnu upotrebu i potrošnju te za uređenje stana (namještaj, kućanski aparati i uređaji, odjeća, obuća i dr.)
  • stvari posebne vrijednosti (novac, nakit, numizmatički predmeti, umjetnički predmeti i sl.)
  • troškove izrade osobnih isprava i dokumenata
  • zidne i podne obloge, rolete i stakla na prozorima i vratima

Koje rizike pokriva Croatia Imovina i koje su opcije?

Za osiguranje građevinskog djela tri su izdvojena programa: Basic, Standard i Ultra, dok su za osiguranje stvari u kućanstvu Optima i Maksi.Za iznos premije iznad 800 kn godišnje za police ugovorene online na 5 i više godina, korisnici ostvaruju pravo na besplatan smart Home sustav. Više saznajte ovdje.

Informativni izračun za osiguranje imovine

Rizici i pokrića

Najčešće postavljena pitanja

Dom je za većinu nas najveća životna investicija, kao i najveća materijalna vrijednost koju posjedujemo. Ako se na bilo koji način ugrozi ili uništi naša kuća, stan ili naša imovina, dovodimo se u situaciju neplaniranog financijskog gubitka koji nam može ozbiljno narušiti životni standard, a u najgorem nas slučaju i ostaviti bez krova nad glavom. Osiguranjem imovine svoju brigu predajete Croatia osiguranju te tako štitite sebe i svoju obitelj.

Policom Croatia Imovina možete osigurati kuću, stan, vikendicu, apartman i sve stvari koje služe za uređenje stana te za osobnu upotrebu i potrošnju, kao što su namještaj, kućanski uređaji i aparati i sl. Također, prema istim programima omogućujemo vam i osiguranje turističkih apartmana i gostiju od posljedica nezgode!

Znate li da se u gradu Zagrebu požar dogodi u prosjeku četiri puta dnevno? Isto se tako u glavnom gradu u prosjeku svakih pet sati dogodi provala u neki dom. U 2014. bili smo svjedoci poplava i bujica koje su zadesile našu dragu Slavoniju. Veliki se dio Hrvatske nalazi u visokorizičnom trusnom području, što u slučaju potresa dovodi do nezamislivo velikih financijskih gubitaka. Najčešća nezgoda u kućanstvu jest puknuće cijevi. Ako se već nije dogodilo vama samima, sigurno poznajete nekoga kome se dogodila takva šteta.

Živimo u vremenima kada rijetko tko ima ušteđevinu za nepredvidive događaje. Upravo zato trebate osigurati imovinu, jer je za ugovaranje police osiguranja imovine potreban daleko manji iznos nego za sanaciju bilo koje štete koja se može dogoditi u Vašoj kući ili stanu.

Više od 130 godina brze i sigurne isplate šteta.

Ugovorite osiguranje pozivom na besplatni broj
0800 1884

Radnim danom od 8-20
Subotom od 8-15
Zatražite ponudu