AKCIJA
TRAJE
DO 31.8.

2018. godine bilo je 669 spašavanja na moru. Ove godine #MozdaNece

Osigurajte svoje plovilo u Croatia osiguranju i iskoristite 40 % popusta na kasko osiguranje i dobrovoljno osiguranje odgovornosti brodica i jahti. Uz to dobivate i 400 kn popusta na gorivo i ostale pogodnosti u našem programu pogodnosti Dobra prilika.

Zatražite ponudu

Zašto ugovoriti kasko osiguranje i dobrovoljno osiguranje od odgovornosti brodica i jahti?

Obvezno osiguranje plovila pokriva samo štete koje su nanesene trećim osobama (plivačima, roniocima ili osobama na plaži). Štetu koja se nanese drugom plovilu ili osobama na drugom plovilu morat ćete platiti sami, iz vlastitog džepa. Isto kao i štetu na svom plovilu ako nemate kasko osiguranje. Stoga, želite li se u potpunosti zaštititi, uz kasko osiguranje uzmite i dobrovoljno osiguranje odgovornosti koje pokriva rizik štete prema trećim osobama, kupačima, putnicima, posadi te rizik troškova onečišćenja.

Ugovaranjem kasko osiguranja plovila u Croatia osiguranju osigurani ste od sljedećih rizika:

  • plovidbenih nezgoda kao što su sudar, udar, nasukavanje, potonuće i drugi izvanredni vanjski događaji vezani uz plovidbu
  • vremenskih nepogoda, potresa, požara, eksplozija
  • nezgoda pri ukrcaju, iskrcaju, prekrcaju tereta ili goriva na plovilo ili s njega, kao i na samom plovilu
  • nezgoda pri izvlačenju plovila ili porinuću
  • posljedica skrivene mane i zamora materijala na trupu, stroju i opremi
  • krađe cijelog plovila i provalne krađe opreme ili izvanbrodskog motora
  • neovlaštenog korištenja plovila
  • namjernog postupka/nepažnje osoba koje se ne nalaze na plovilu
  • nepažnje putnika i brodopopravljača.

Dodatno možete ugovoriti:

  • pokriće za prijevoz plovila kopnom, rizik treninga/regate, rizik utaje i zapljene te osiguranje opreme za lov i ribolov.

Dobra prilika za vas!

Ugovaranjem kasko osiguranja besplatno ulazite u naš program Dobra prilika, koji vam omogućuje brojne popuste i pogodnosti kod 55 tvrtki partnera, poput 10 % popusta na EmergenSea članarinu i usluge pomoći i dostave na moru, 400 kn popusta na gorivo u Croduxu, 400 kn popusta na kupovinu mobilnog uređaja uz pretplatu u HT-u i dr. Uz popuste, svaki vas mjesec očekuju nagradni natječaji i prilike za osvajanje brojnih nagrada.

Zašto Croatia osiguranje?

Croatia osiguranje tržišni je lider u osiguranju plovila. Već desetljećima brinemo o plovilima i to smo iskustvo pretočili u najbolju ponudu osiguranja.

135 godina brze i sigurne isplate šteta.

Ispunite kontaktni obrazac