Dobra prilika – do 400 kn popusta na gorivo


Kartica

Što je Dobra prilika?

Dobra prilika je program pogodnosti za klijente Croatia osiguranja koji omogućuje popuste i pogodnosti kod više od 80 tvrtki partnera. Primjerice, na Croduxovim benzinskim servisima klijenti mogu uštedjeti i do 400 kuna na godišnjim troškovima za gorivo. Sudjelovanje u programu je besplatno.


Ostvarujem li pravo na ulazak u program?

Fizičke osobe koje imaju ugovorenu barem jednu od niže navedenih polica osiguranja ostvaruju pravo na ulazak u program Dobra prilika. Sve dok traje polica osiguranja korisnik može uživati u popustima naših partnera.

Ugovorene police Grupe pogodnosti Opis pogodnosti
Ugodna i sigurna vožnja Popusti na usluge i proizvode vezane uz održavanje i popravke vozila (servis, autodijelovi, gorivo, održavanje). Preuzmite popis partnera
Dom kakav želite Popusti na usluge i proizvode vezane uz uređenje doma (oprema, namještaj, tehnika) i potreba članova kućanstva (odjeća, obuća, telefonija, putovanja, gorivo i drugo). Preuzmite popis partnera
Aktivan i zdrav život Popusti na usluge i proizvode vezane uz zdravlje i zdrav način života (sport, rekreacija, antistres-programi, zdrava prehrana, ljekarne), a tu su i pogodnosti vezane uz zabavu, putovanja, gorivo i telefoniju. Preuzmite popis partnera

*Pravo registracije imaju fizičke osobe koje imaju ugovorenu jednu od sljedećih polica životnog osiguranja: Štedno osiguranje djece, Krug života – doživotno osiguranje za slučaj smrti, Mješovito (PREMIUM – Osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja s dodatnim osiguranjem za slučaj smrti zbog nesretnog slučaja, EXCLUSIVE – Osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja s jednokratnom uplatom premije, BASIC – Osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja), Riziko PLUS - osiguranje za slučaj smrti, Croatia Senior – osobna renta s određenim trajanjem, Croatia Stipendija – osobna renta s određenim trajanjem

Akcijske ponude partnera programa za rujan

EKUPI - 10% popusta na: Huawei mobitele, Acer laptope, Samsung monitore i Logitech periferiju, Electrolux perilicu posuđa ESL5325LO, Vivax klimu ACP-12CH35AEQI R32, Braun epilator PL 5137, Einhell setove alata, asortiman parfema i Lego kockica. Popust se zbraja s aktualnim popustima i vrijedi i na snižene cijene. Ako do 6.rujna platite Zaba Maestro ili Master Card karticama: Huawei mobitele, Acer laptope, Samsung monitore i Logitech periferiju imate dodatnih 10% popusta, odnosno ukupno 20%! Popust Dobre prilike koristitite na način da unesete broj kartice Dobre prilike u polje za unos poklon bona, čime će se ukupan iznos umanjiti za 10%. Ponudu pogledajte ovdje.

ATLANTIC - usisavač Philips FC9744/09 redovne cijene od 1.799 kn korisnicima Dobre prilike dostupan je s popustom za 999 kn. Plaćanje je moguće na 24 rate s iznosom 41,63 kn mjesečno s karticama: American Express, Diners, MasterCard i Visa Avenue Mall Zagrebačke banke te Visa Inspire i Maestro Privredne banke. Ponudu pogledajte ovdje.

Koje sve pogodnosti imaju korisnici programa?

Uz ostvarivanje popusta i pogodnosti kod više od 80 tvrtki partnera, korisnici svaki mjesec imaju priliku osvajati nagrade sudjelujući u nagradnim natječajima programa Dobra prilika.

Kako se uključiti u program?

Sve što je potrebno napraviti je registrirati se kod svog prodajnog predstavnika ili putem web stranice te zatražiti korisničku karticu Dobra prilika.

Preuzmite Opće uvjete programa. Opći uvjeti su dostupni i na upit u poslovnicama Croatia osiguranja.

Kako iskoristiti Dobru priliku?

Jednostavno! Nakon registracije, na kućnu adresu stiže korisnička kartica Dobra prilika i popis tvrtki partnera programa kod kojih možete ostvariti popuste i pogodnosti - bez skupljanja i preračunavanja bodova. Korisnik se samo treba zaputiti do neke od tvrtki partnera i iskoristiti pogodnosti.

Što ako niste osigurani u Croatia osiguranju?

Želite li se osigurati u Croatia osiguranju, posjetite najbližu poslovnicu ili nazovite na besplatni broj 0800 1884 radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati.


Više od 130 godina brze i sigurne isplate šteta.

Ugovorite osiguranje pozivom na besplatni broj
0800 1884

Radnim danom od 8-20
Subotom od 8-15
Ispunite kontaktni obrazac