Dobra prilika – do 400 kn popusta na gorivo


Kartica

Što je Dobra prilika?

Dobra prilika je program pogodnosti za klijente Croatia osiguranja koji omogućuje popuste i pogodnosti kod mnogobrojnih tvrtki partnera. Primjerice, na Croduxovim benzinskim servisima klijenti mogu uštedjeti i do 400 kuna na godišnjim troškovima za gorivo. Sudjelovanje u programu je besplatno.


Ostvarujem li pravo na ulazak u program?

Fizičke osobe koje imaju ugovorenu barem jednu od niže navedenih polica osiguranja ostvaruju pravo na ulazak u program Dobra prilika. Sve dok traje polica osiguranja korisnik može uživati u popustima naših partnera.

Klijenti koji su ugovorili barem jedno od navedenih osiguranja imaju pravo na program: Pogodnosti za korisnike Opis pogodnosti
Ugodna i sigurna vožnja Popusti na usluge ili proizvode povezane s održavanjem, popravcima vozila (servis, auto-dijelovi i gorivo). Preuzmite popis partnera
Dom kakav želite Popusti na usluge ili proizvode povezane s uređenjem doma (mali kućanski aparati, oprema za dom, odjeća, obuća i drugo). Preuzmite popis partnera
Aktivan i zdrav život Popusti na usluge ili proizvode povezane sa zdravljem i zdravim načinom života ( bazeni, sportska oprema, hoteli, putovanja, ljekarne i dr.) Preuzmite popis partnera

*Pravo registracije imaju fizičke osobe koje imaju ugovorenu jednu od sljedećih polica životnog osiguranja: Štedno osiguranje djece, Krug života – doživotno osiguranje za slučaj smrti, Mješovito (PREMIUM – Osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja s dodatnim osiguranjem za slučaj smrti zbog nesretnog slučaja, EXCLUSIVE – Osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja s jednokratnom uplatom premije, BASIC – Osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja), Riziko PLUS - osiguranje za slučaj smrti, Croatia Senior – osobna renta s određenim trajanjem, Croatia Stipendija – osobna renta s određenim trajanjem

Akcijske ponude partnera za ožujak

Atlantic Grupa nudi Philips robotski usisavač FC8776/01 za 1.799 kn (puna cijena 2.999 kn), raspoloživo na 24 obroka za 74,95 kn mjesečno i Philips robotski usisavač FC8794/01 za 1.379 kn (puna cijena 2.299,00 kn), raspoloživo na 24 obroka za 57,45 kn mjesečno. Za popuste partnera Atlantic Grupa potrebno je upisati kod Crosig40 prilikom plaćanja, a u napomenu unijeti broj kartice Dobra prilika.

eKupi nudi sve mobitele Motorola na popustu 10%, sve Logitech artikle na 10%, PRO-FORM traku za trčanje 410i za 6.399,00 kn (puna cijena 7.999,00 kn), BODY SCULPTURE traku za trčanje BT5850S4BPUSC za 5.359,00 kn (puna cijena 6.699,00 kn) i MAKITA kutnu brusilicu GA4530R za 515,40 kn (puna cijena 859,00 kn).

Za popuste partnera eKupi potrebno je upisati kod Crosig10 prilikom plaćanja, a u napomenu unijeti broj kartice Dobra prilika, cijene s popustom 10%: na sve mobitele Motorola i na sve Logitech article. Za PRO-FORM traku za trčanje i za BODY SCULPTURE traku za trčanje BT5850S4BPUSC potrebno je upisati kod Crosig21 prilikom plaćanja, a u napomenu unijeti broj kartice Dobra prilika. Za MAKITA kutnu brusilicu GA4530R potrebno je upisati kod Crosig22 prilikom plaćanja, a u napomenu unijeti broj kartice Dobra prilika.

Informacija o promjeni popusta - od 1.1.2020. godine Hrvatski Telekom u ponudi Dobre prilike ima popust od 200 kn na sve uređaje kupljene u sklopu pretplate.

Koje sve pogodnosti imaju korisnici programa?

Uz ostvarivanje popusta i pogodnosti kod više od 80 tvrtki partnera, korisnici svaki mjesec imaju priliku osvajati nagrade sudjelujući u nagradnim natječajima programa Dobra prilika.

Kako se uključiti u program?

Sve što je potrebno napraviti je registrirati se kod svog prodajnog predstavnika ili putem web stranice te zatražiti korisničku karticu Dobra prilika.

Preuzmite Opće uvjete programa.

Kako iskoristiti Dobru priliku?

Jednostavno! Nakon registracije, na kućnu adresu stiže korisnička kartica Dobra prilika i popis tvrtki partnera programa kod kojih možete ostvariti popuste i pogodnosti - bez skupljanja i preračunavanja bodova. Korisnik se samo treba zaputiti do neke od tvrtki partnera i iskoristiti pogodnosti.

Što ako niste osigurani u Croatia osiguranju?

Želite li se osigurati u Croatia osiguranju, posjetite najbližu poslovnicu ili nazovite na broj 072 00 1884 radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati.


Za dodatna pitanja molim vas obratite nam se na: info@crosig.hr

Ispunite kontaktni obrazac