Dobra prilika – do 400 kn popusta na gorivo


Kartica

Što je Dobra prilika?

Dobra prilika je program pogodnosti za klijente Croatia osiguranja koji omogućuje popuste i pogodnosti kod više od 80 tvrtki partnera. Primjerice, na Croduxovim benzinskim servisima klijenti mogu uštedjeti i do 400 kuna na godišnjim troškovima za gorivo. Sudjelovanje u programu je besplatno.


Ostvarujem li pravo na ulazak u program?

Fizičke osobe koje imaju ugovorenu barem jednu od niže navedenih polica osiguranja ostvaruju pravo na ulazak u program Dobra prilika. Sve dok traje polica osiguranja korisnik može uživati u popustima naših partnera.

Ugovorene police Grupe pogodnosti Opis pogodnosti
Ugodna i sigurna vožnja Popusti na usluge i proizvode vezane uz održavanje i popravke vozila (servis, autodijelovi, gorivo, održavanje). Preuzmite popis partnera
Dom kakav želite Popusti na usluge i proizvode vezane uz uređenje doma (oprema, namještaj, tehnika) i potreba članova kućanstva (odjeća, obuća, telefonija, putovanja, gorivo i drugo). Preuzmite popis partnera
Aktivan i zdrav život Popusti na usluge i proizvode vezane uz zdravlje i zdrav način života (sport, rekreacija, antistres-programi, zdrava prehrana, ljekarne), a tu su i pogodnosti vezane uz zabavu, putovanja, gorivo i telefoniju. Preuzmite popis partnera

*Pravo registracije imaju fizičke osobe koje imaju ugovorenu jednu od sljedećih polica životnog osiguranja: Štedno osiguranje djece, Krug života – doživotno osiguranje za slučaj smrti, Mješovito (PREMIUM – Osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja s dodatnim osiguranjem za slučaj smrti zbog nesretnog slučaja, EXCLUSIVE – Osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja s jednokratnom uplatom premije, BASIC – Osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja), Riziko PLUS - osiguranje za slučaj smrti, Croatia Senior – osobna renta s određenim trajanjem, Croatia Stipendija – osobna renta s određenim trajanjem

Akcijske ponude partnera za prosinac

Philips epilator i podrezivač na popustu 31-40% - s karticom Dobre prilike na portalu eKupi možete kupiti Philips epilator BRE652/00 s popustom 31% za 829 kn (redovna cijena je 1.199 kn) ili Philips multifunkcionalni podrezivač MG7785/20 s popustom 40 % za 559 kn (redovna cijena je 999 kn). Popust se koristi na način da unesete broj vaše kartice Dobre prilike u polje za unos poklon bona.

Partner eKupi nudi odabrane male i velike kućanske aparate Gorenje na popustu 20% - za realizaciju prilikom plaćanja upišite kod Crosig20, a u napomenu unesite Dobra prilika i broj kartice. Proizvode na popustu pogledajte ovdje.

Pickbox nudi 50 najljepših božićnih filmova u prosincu. Pickbox NOW uz popust Dobre prilike možete ugovoriti s 20% popusta po cijeni: mjesec dana za 39,20 kn, šest mjeseci za 199,20 kn ili godinu dana za 374,40 kn. Popust Dobre prilike koristite na način da unesete broj vaše kartice Dobre prilike na www.pickbox.hr/crosig.

Koje sve pogodnosti imaju korisnici programa?

Uz ostvarivanje popusta i pogodnosti kod više od 80 tvrtki partnera, korisnici svaki mjesec imaju priliku osvajati nagrade sudjelujući u nagradnim natječajima programa Dobra prilika.

Kako se uključiti u program?

Sve što je potrebno napraviti je registrirati se kod svog prodajnog predstavnika ili putem web stranice te zatražiti korisničku karticu Dobra prilika.

Preuzmite Opće uvjete programa. Opći uvjeti su dostupni i na upit u poslovnicama Croatia osiguranja.

Kako iskoristiti Dobru priliku?

Jednostavno! Nakon registracije, na kućnu adresu stiže korisnička kartica Dobra prilika i popis tvrtki partnera programa kod kojih možete ostvariti popuste i pogodnosti - bez skupljanja i preračunavanja bodova. Korisnik se samo treba zaputiti do neke od tvrtki partnera i iskoristiti pogodnosti.

Što ako niste osigurani u Croatia osiguranju?

Želite li se osigurati u Croatia osiguranju, posjetite najbližu poslovnicu ili nazovite na besplatni broj 0800 1884 radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati.


Više od 130 godina brze i sigurne isplate šteta.

Ugovorite osiguranje pozivom na besplatni broj
0800 1884

Radnim danom od 8-20
Subotom od 8-15
Ispunite kontaktni obrazac