Dobra prilika – s policom Croatia osiguranja


Kartica

Što je program Dobra prilika?

Dobra prilika je program pogodnosti za klijente Croatia osiguranja koji vam omogućuje popuste i pogodnosti kod mnogobrojnih partnera. Ostvarite popuste i dodatne pogodnosti pri kupovini: povoljnije održavajte svoje vozilo, kupite bolji mobitel i tarifu, obnovite garderobu i odmorite se u hotelu sa zvjezdicom više. S policom Croatia osiguranja Vaš novac vrijedi više. Sudjelovanje u programu je besplatno.


Imam li pravo na članstvo u programu?

Korisnik programa može postati ugovaratelj osiguranja u Croatia osiguranju, fizička osoba s ugovorenom jednom policom osiguranja ili više njih:

Grupe pogodnosti Ugovorene police Opis pogodnosti
Ugodna i sigurna vožnja Popusti na usluge i proizvode vezane uz održavanje i popravke vozila (servis, autodijelovi, gorivo, održavanje). Preuzmite popis partnera
Dom kakav želite Popusti na usluge i proizvode vezane uz uređenje doma (oprema, namještaj, tehnika) i potreba članova kućanstva (odjeća, obuća, telefonija, putovanja, gorivo i drugo). Preuzmite popis partnera
Aktivan i zdrav život Popusti na usluge i proizvode vezane uz zdravlje i zdrav način života (sport, rekreacija, antistres-programi, zdrava prehrana, ljekarne), a tu su i pogodnosti vezane uz zabavu, putovanja, gorivo i telefoniju. Preuzmite popis partnera

Koje sve pogodnosti imaju korisnici programa?

Uz popuste tvrtki partnera programa, korisnici imaju prilike svaki mjesec osvajati nagrade sudjelujući u nagradnim natječajima programa.

Kako se uključiti u program?

Registrirajte se i zatražite svoju karticu Dobra prilika kod svog prodajnog savjetnika.

Preuzmite Opće uvjete programa. Opći uvjeti su dostupni i na upit u poslovnicama Croatia osiguranja.

Kako iskoristiti Dobru priliku?

Lako i jednostavno. Nakon registracije na kućnu adresu primit ćete korisničku karticu i popis tvrtki partnera programa u kojima odmah možete koristiti pogodnosti. Nema skupljanja bodova, preračunavanja i kalkuliranja, samo se zaputite do najbližeg partnera i pronađite svoju Dobru priliku.

Niste osigurani u Croatia osiguranju?

Posjetite naše poslovnice, nazovite nas na besplatni broj 0800 1884 radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati ili ostavite svoje podatke za kontakt.


Više od 130 godina brze i sigurne isplate šteta.

Ugovorite osiguranje pozivom na besplatni broj
0800 1884

Radnim danom od 8-20
Subotom od 8-15
Ispunite kontaktni obrazac