Ugovorite kasko u Croatia osiguranju zato što:

  • Ugovaratelj fizička osoba ima pravo na zamjensko vozilo* za cijelo vrijeme trajanja popravka u CO ovlaštenim servisima.
  • Kasko štete fizičkih osoba rješavamo unutar 5 radnih dana od prijave**.
  • Omogućavamo samostalnu procjenu šteta putem vašeg mobitela.
  • Vam je dostupna mreža CO ovlaštenih servisa koji jednostavno i brzo rješavaju štete na vašem vozilu.

*Prema uvjetima osiguranja, pravo na zamjensko vozilo imaju ugovaratelji fizičke osobe s punim kasko osiguranjem za osobni automobil, za sve popravke izuzev totalnih šteta.

**Rješavamo štete fizičkih osoba po policama punog kaska za osobni automobil unutar 5 radnih dana od prijave. Riješenom štetom u roku od 5 radnih dana podrazumijeva se šteta koja je u tom roku isplaćena, otklonjena, za koju je zatražena dodatna dokumentacija zbog utvrđivanja osigurateljne obveze ili je osigurani pozvan da omogući procjenu, ili za koju osiguranik zahtijeva da se isplati na temelju računa servisa u kojem je popravak obavljen i u kojem slučaju se rok od pet radnih dana računa od dana prijave do dana slanja obrazložene ponude.

Zatražite ponudu

Registarski broj

Marka, model i godina proizvodnje vozila

Ime i prezime

Mjesto

E-mail

Kontakt broj

Vaša napomena

ili nazovite info telefon

Predajom zahtjeva potvrđujete da ste u Informaciji o zaštiti osobnih podataka upoznati o njihovoj pohrani, čuvanju i obradi, te svojim ostalim pravima vezanima uz zaštitu osobnih podataka.