Sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja

U petak, 26. studenoga 2010. godine, u prostorijama Generalne direkcije CROATIA osiguranja d.d. održat će se sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

Nadnevnom redu naći će se Prijedlog Upravi CROATIA osiguranja d.d. za sazivanje34. Glavne skupštine Društva na kojoj će se predložiti Odluka o opozivu članovaNadzornog odbora, kao i Odluka o izboru članova Nadzornog odbora. 

Nadzornomodboru biti će podneseno Izvješće o poslovanju CROATIA osiguranja d.d. zarazdoblje od I-IX/2010. godine, a raspravljat će se i o davanju suglasnosti naIzmjene i dopune Plana rada Službe za unutarnju reviziju za  2010. godinu.

Nadzornomodboru bit će podnesena i analiza   poslovanja društava u kojima CROATIAosiguranja d.d. ima većinski udio (društva kćeri), te analizetržišta osiguranja BiH, Crne Gore i Srbije, kao i planovi za daljnji regionalninastup Grupe Croatia osiguranje.

Sjednicu Nadzornog odbora vodit će Predsjednik NO g. Ivan Šuker, atrebali bi nazočiti članovi: dr. Gzim Redžepi, mr.sc. Stjepan Kožić, g.Miljenko Boban i g. Miroslav Hrašćanec.Također, prisutni će biti i predsjednik Uprave Croatia osiguranja g. Zdravko Zrinušići članica Uprave gđa. Silvana Ivančić.