Održana 12. sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja

U utorak, 29. rujna 2009. godine u prostorijama Generalne direkcije Croatia osiguranja d.d. održana je 12. sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

Nadzornom odboru Uprava je prenijela informacije o poslovanju Društva, a dogovoren je i datum održavanja 32. Glavne skupštine Croatia osiguranja za 1. prosinca 2009 . Nadzorni odbor  dao je suglasnost na Odluku o smanjenju temeljnog kapitala društava Croatia osiguranje mirovinsko društvo za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondom d.o.o. te društva Croatia leasing d.o.o. Nadzorni odbor dao je suglasnost na Odluku o dopuni Odluke o osnivanju društva za neživotna osiguranja u Republici Crnoj Gori, Odluku o dopuni Odluke o osnivanju društva za životno osiguranje u Republici Srbiji kao i na Odluku o dopuni o osnivanju društva u Republici  Makedoniji.

Nadzornom odboru podneseno je i Izvješće o aktivnostima osnivanja društva za osiguranje u Republici Crnoj Gori i Republici Srbiji, kao i Izvješće o radu Sektora za unutarnju reviziju za razdoblje 01.01. do 30.06.2009. god.

12. sjednicu Nadzornog odbora vodio je Predsjednik NO g. Ivan Šuker, uz prisustvo članova: prof.dr.sc. Andrija Hebrang, dr. Gzim Redžepi,  g. Miljenko Boban i g. Miroslav Hrašćanec. Također, prisutni su bili i predsjednik Uprave Croatia osiguranja g. Hrvoje Vojković i član Uprave i g. Damir Mihanović.