Vijesti za investitore

Održana sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 26. srpnja 2018. godine, Uprava CROATIA osiguranja d.d. je primila na znanje nerevidirane konsolidirane i nekonsolidirane financijske izvještaje za razdoblje od 1.1. – 30.6.2018. godine. Financijski izvještaji objavljeni su na stranicama Burze, Hanfa-e i Društva. 

Croatia osiguranje i nadalje ima vodeću poziciju na hrvatskom tržištu s ukupnim udjelom od 31,9 posto, vodstvo je zadržano u svim segmentima životnih i neživotnih osiguranja.

Najava sjednice Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 26. srpnja 2018. godine, održat će se sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d. na kojoj će se razmatrati nerevidirani konsolidirani i nekonsolidirani financijski izvještaji za razdoblje od 1.1. – 30.6.2018. godine.

Obavijest CROATIA osiguranja d.d

Dostavljamo Rješenje Trgovačkog suda u Zagrebu od 2. srpnja 2018. o upisu pripajanja društva CROATIA osiguranje kredita d.d., Savska cesta 41, Zagreb, dioničkom društvu CROATIA osiguranje d.d., Vatroslava Jagića 33, 10000 Zagreb.

Upisom u Trgovački sud dovršen je postupak pripajanja sukladno Zakonu o trgovačkim društvima.

S poštovanjem,

CROATIA osiguranje d.d.

Potpisani Ugovori o kupovini 100 posto udjela u Central osiguranju d.d. i Testing Grupi

Dana 28. lipnja 2018. godine, u sjedištu Croatia osiguranja d.d., Vatroslava Jagića 33, potpisani su Ugovori o kupovini 100 posto udjela u Central osiguranju d.d. i Testing Grupi u Bosni i Hercegovini. Ugovori o kupoprodaji steći će valjanost nakon prikupljenih odobrenja nadležnih regulatornih tijela o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Održana sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

Održana je korespondentna sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. na kojoj je dana 27. lipnja 2018. donesena odluka o davanju suglasnosti na Odluku o kupovini 100 posto udjela u društvima Central osiguranje d.d. i Testing Grupi u Bosni i Hercegovini.

Prikaži još vijesti