Vijesti za investitore

Održana sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 26. srpnja 2018. godine, Uprava CROATIA osiguranja d.d. je primila na znanje nerevidirane konsolidirane i nekonsolidirane financijske izvještaje za razdoblje od 1.1. – 30.6.2018. godine. Financijski izvještaji objavljeni su na stranicama Burze, Hanfa-e i Društva. 

Croatia osiguranje i nadalje ima vodeću poziciju na hrvatskom tržištu s ukupnim udjelom od 31,9 posto, vodstvo je zadržano u svim segmentima životnih i neživotnih osiguranja.

Najava sjednice Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 26. srpnja 2018. godine, održat će se sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d. na kojoj će se razmatrati nerevidirani konsolidirani i nekonsolidirani financijski izvještaji za razdoblje od 1.1. – 30.6.2018. godine.

Obavijest CROATIA osiguranja d.d

Dostavljamo Rješenje Trgovačkog suda u Zagrebu od 2. srpnja 2018. o upisu pripajanja društva CROATIA osiguranje kredita d.d., Savska cesta 41, Zagreb, dioničkom društvu CROATIA osiguranje d.d., Vatroslava Jagića 33, 10000 Zagreb.

Upisom u Trgovački sud dovršen je postupak pripajanja sukladno Zakonu o trgovačkim društvima.

S poštovanjem,

CROATIA osiguranje d.d.

Potpisani Ugovori o kupovini 100 posto udjela u Central osiguranju d.d. i Testing Grupi

Dana 28. lipnja 2018. godine, u sjedištu Croatia osiguranja d.d., Vatroslava Jagića 33, potpisani su Ugovori o kupovini 100 posto udjela u Central osiguranju d.d. i Testing Grupi u Bosni i Hercegovini. Ugovori o kupoprodaji steći će valjanost nakon prikupljenih odobrenja nadležnih regulatornih tijela o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Prikaži još vijesti