Vijesti za investitore

Obavijest CROATIA osiguranja d.d.

Hrvatska agencije za nadzor financijskih usluga je na sjednici Upravnog vijeća održanoj dana 29. rujna 2017. donijela Rješenje temeljem kojeg je odobrila društvu CROATIA osiguranje d.d. neposredno stjecanje kvalificiranog udjela u iznosu preko 50% u glasačkim pravima i temeljnom kapitalu društva BNP Paribas Cardif osiguranje dioničko društvo za osiguranje.

Konsolidirani nerevidirani rezultati za prvo polugodište 2017. - Croatia osiguranje i dalje tržišni lider s udjelom od 32 posto

Croatia osiguranje i dalje uvjerljivo drži lidersku poziciju na hrvatskom tržištu osiguranja, s ukupnim udjelom od 32,1 posto te vodstvom u segmentima životnih i neživotnih osiguranja, dok neto dobit Grupe Croatia osiguranje iznosi 102 milijuna kuna, što predstavlja rast od 37 posto u usporedbi s istim prošlogodišnjim izvještajnim razdobljem – pokazuju rezultati poslovanja društva u prvih šest mjeseci ove godine.

Održana sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U petak, 28. srpnja 2017. godine, održana je sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. u Poslovnom centru ADRIS, Zagreb, Vatroslava Jagića 33, na kojoj su verificirani zapisnici Nadzornog i Revizorskog odbora CROATIA osiguranja d.d. te su razmotreni izvještaji o poslovanju I-VI 2017. godine.

Prikaži još vijesti