Vijesti za investitore

Odluka 47. Glavne skupštine CROATIA osiguranja d.d.

Sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala i Pravila Zagrebačke burze, obavještavamo da je 14. siječnja 2020. godine održana Glavna skupština CROATIA osiguranja d.d., Vatroslava Jagića 33, Zagreb.

U radu Glavne skupštine sudjelovali su dioničari koji raspolažu s ukupno 414.060  glasova od 429.697 ukupnog broja dionica s pravom glasa, odnosno 96,36 % ukupnog temeljnog kapitala Društva, što je bilo dovoljno da Glavna skupština može donositi pravovaljane odluke.

U skladu s objavljenim dnevnim redom, Glavna skupština CROATIA osiguranja d.d. donijela je Odluku o izmjeni Statuta CROATIA osiguranja d.d.

Potpisan ugovor između CROATIA osiguranja d.d. i tvrtke Sapiens

Croatia osiguranje nabavlja novi core sustav vrijedan više od 100 milijuna kuna

Nabavom novog Core sustava osigurat će se dodatni rast prodaje Croatia osiguranja i brza reakcija kompanije na zahtjeve tržišta te povećati učinkovitost poslovanja kroz simplifikaciju i automatizaciju dijela procesa

Održana sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U utorak, 29. listopada 2019. godine, Uprava CROATIA osiguranja d.d. primila je na znanje nerevidirane konsolidirane i nekonsolidirane financijske izvještaje za razdoblje od 1.1. – 30.9.2019. godine. Financijski izvještaji objavljeni su na web stranicama Croatia osiguranja d.d., Zagrebačke burze i Hanfe.

Najava sjednice Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U utorak, 29. listopada 2019. godine, održat će se sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d. na kojoj će se razmatrati nerevidirani konsolidirani i nekonsolidirani financijski izvještaji za razdoblje od 1.1. – 30.9.2019. godine.

Održana sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U petak, 26. srpnja 2019. godine, Uprava CROATIA osiguranja d.d. primila je na znanje nerevidirane konsolidirane i nekonsolidirane financijske izvještaje za razdoblje od 1.1. – 30.6.2019. godine. Financijski izvještaji objavljeni su na web stranicama Croatia osiguranja d.d., Zagrebačke burze i Hanfe.

Prikaži još vijesti