Zaštita lima automobila

Zaštita lima automobila

Automobil možete zaštititi od raznih vanjskih sila koje mu mogu naštetiti sredstvom koje je  novost na hrvatskom tržištu, dolazi u obliku spreja, odnosno zaštitnog laka ‘3M Paint Defender’. AutoZubak Neostar prvi je koji ga je uveo u svoju servisnu mrežu, težeći tome da svojim klijentima ponudi najbolje rješenje na tržištu i očuva automobile na ispravan način od sitnih mehaničkih oštećenja.

Sprej američke tvrtke 3M, gotovo je proziran, tek malo vuče na mat. Zaštita je za lak automobila u kritičnim dijelovima na kojima dolazi do kontakta s kamenčićima s ceste, tragova kukaca koji se nakupe ljeti, pijeska i sl. U pravilu se nanosi na masku automobila, poklopac motora, prednji i stražnji branik, ogledala te pragove automobila, a uštedjeti će velike količine novca, jer alternativa ovome je lakiranje koje bi moglo stajati znatno više po dijelu automobila.
Usluga zaštite limenog ljubimca može se pronaći u AutoZubak Neostar servisnoj mreži za 249 kn, a obuhvaća uslugu rada i kompletnu zaštitu automobila. Za više informacija na usluzi je besplatan info telefon 0800 5002.