Web trgovina - kako pokrenuti web trgovinu i upravljati njome

Seminar „Web trgovina - Kako pokrenuti web trgovinu i upravljati njome“ održat će se 1. ožujka 2012. u Hypo centru, Slavonska avenija 6, Zagreb, od 9 do 16 sati. Namijenjen je svima onima koji planiraju pokrenuti svoju internetsku prodaju ili su je već pokrenuli.

Idealni polaznici seminara su vlasnici malih i srednjih tvrtki, koje mogu izravno prodavati na internetu svoje proizvode ili usluge, voditelji prodaje i marketinga u tvrtkama koje  posluju na internetu i zaposlenici u prodajnim odjelima ili komercijalisti u tvrtkama koje mogu ostvariti prodaju i na internetu.

Polaznici će naučiti kako organizirati tim koji bi trebao pokrenuti web trgovinu te kako njome upravljati. Po završetku seminara polaznici će biti upoznati s pravilima, mogućnostima i o postojećim platformama za izradu web trgovine, načinima plaćanja u web trgovini  koji se mogu upotrebljavati u Hrvatskoj i u svijetu te kako efikasno doseći potencijalnog kupca na internetu.

Predavač je Damir Podhorski, koji je održao niz seminara o Internet marketingu i on line trgovini. Kontakt telefon: 01/6441-453, Fax: 01/6441-400