Web stranica Zavarovalnice Tilia najbolja u regiji

Web stranica Zavarovalnice Tilia najbolja u regiji

Na 16. Regionalnoj konferenciji "Informacijska i komunikacijska tehnologija i osiguranje - ICTI 2015" web stranica Zavarovalnice Tilia proglašena je najboljom stranicom u kategoriji osiguratelja u regiji. U kategoriji agencija za zastupanje i posredovanje u osiguranju te portala koji nude uslugu usporedbe cijena i ugovaranja osigurateljnih proizvoda najbolja web stranica je Wiz.si Adriatic Slovenice, a u kategoriji institucija tržišta osiguranja web stranica www.uos.rs Udruženja. osiguravača Srbije. Nove Internet stranice Croatia zdravstvenog osiguranja www.czo.hr u jakoj su konkurenciji ušle u finale natjecanja za najbolje web stranice u osigurateljnom sektoru. Ostali finalisti u ovoj kategoriji bili su: DDOR Novi Sad a.d.o. sa stranicom www.ddor.rs, Zavarovalnica Triglav d.d. sa stranicom http://vsebovredu.triglav.si i Allianz Zagreb d.d. sa svojom novom, redizajniranom stranicom www.allianz.hr.

Web stranice su ocjenjivane prema sljedećim kriterijima: dizajn - vizualno oblikovanje i atraktivnost stranice; sadržaj - količina i kvaliteta informacija; interaktivnost - korištenje interaktivnih mogućnosti (forum, blog, postavljanje direktnih pitanja, mogućnost online kupnje, korištenje na mobilnim platformama); funkcionalnost – jednostavna navigacija, site-map, upotreba novih tehnologija koje podižu sadržaj, funkcionalnost stranice i aplikacije na višu razinu; struktura stranice - brzina učitavanja, preglednost stranice, brzo i jednostavno dolaženje do željene informacije i inovativnost - korištenje novih ideja koje unaprjeđuju stranicu.

Nove Internet stranice Croatia zdravstvenog osiguranja predstavljene su javnosti prije nepunih godinu dana, a prepoznavanje kvalitete, inovacija i uloženog truda predstavljaju dodatni motiv za stalno unapređenje. S ciljem još jednostavnijeg korištenja i ugovaranja polica u tijeku je redizajn stranica i webshopa.

"Natječaj je pokazao da internetske stranice dobivaju sve važniju ulogu u poslovanju financijskih institucija, napose osiguravajućih društava. Primjetan je stalan napredak nominiranih, iako još uvijek postoji velik prostor za daljnji razvoj. Ovakvi su izbori izvrsna prilika za presjek stanja na tržištu i prepoznavanje dobre prakse", rekao je voditelj stručnog ocjenjivačkog žirija i voditelj projekata u Studiju Revolucija Damir Plejić.