U Slatini otvorena nova poslovnica agencije Paun

U Ulici Bana Josipa Jelačića 29 otvorena je nova poslovnica Agencije za zastupanje u osiguranje – Paun, vlasnika Zdenka Paunovića. Riječ je o 100 četvornih metara poslovnog prostora u kojima će agenti ove osiguravajuće kuće povećati kvalitetu svojih usluga, s kojima će građani moći surađivati svakodnevno: radnim danom, od ponedjeljka do petka od 7 do 15 te subotom od 8 do 12 sati.

Uz osiguranike, poslovne partnere, djelatnike i djelatnice Agencije Paun, prijatelje, rodbinu i obitelj, svečanosti su se odazvali predstavnici osiguravajućih kuća partnera: Grawe osiguranja, Wiener osiguranje Vienna Insurance Group i Basler osiguranja. U ime Grada Slatine skupu se obratio slatinski gradonačelnik Ivan Roštaš, u ime Grawe osiguranja Silvio Ambruš, direktor regionalnog centra Grawe osiguranja u Osijeku te Monika Brzović u ime Basler osiguranja iz Zagreba, kao i prvi osiguranik Agencije Paun Nediljko Krstičević.

Zdenko Paunović se zahvalio svim partnerima i suradnicima a ponajviše klijentima koji godinama cijene i vjeruju njegovoj agenciji, koja na ovom području djeluje od 1992. godine, kao prva ovlaštena agencija za poslove osiguranja na ovim prostorima.