U Šibeniku otvorena 7. Combis konferencija

Sedma Combis konferencija, središnje godišnje događanje u organizaciji ove regionalne tvrtke koja se bavi sistemskom integracijom, otvorena je danas u Šibeniku. Naglašavajući važnost odgovarajuće primjene ICT tehnologija te prednosti koje one mogu donijeti u praktički svaki poslovni sustav, Combis je ovogodišnju dvodnevnu konferenciju okrunio naslovom Primijeni ICT = Ostvari POTENCIJAL = Unaprijedi POSLOVANJE.

Tijekom konferencije, stručnjaci Combisa za informatičke i komunikacijske tehnologije kao i brojni stručnjaci korisnici Combisovih rješenja, te partnerskih tvrtki govorit će o tome kako su svoje poslovne sustave i način poslovanja unaprijedili primjenom ICT tehnologija. Posebno je zanimljivo što i ove godine Combis konferencija ima značajan međunarodni karakter, s oko dvadesetak posto posjetitelja iz inozemstva, u čemu se održava  Combisova strategija koja je prije više godina stavila snažan naglasak na poslovanje u široj regiji.

"Primjenu ICT-a u poslovanju na ovoj konferenciji predstavljamo ne samo zbog toga što su to naši korisnici, već zato što čvrsto vjerujemo da su to primjeri dobre prakse koji zorno pokazuju kako su pojedine tvrtke i institucije pomoću ICT-a riješile neki od svojih problema i odgovorile na izazove. Nama je, naravno, važno da smo im upravo mi pomogli", rekao je na otvaranju konferencije predsjednik Uprave Combisa, Ivan Gabrić.

Combis, njegovi partneri i korisnici na ovoj će konferenciji predstaviti rješenja koja su implementirana u tvrtkama poput rumunjskog telekomunikacijskog operatora Romtelecoma, Raiffeisenbank i Eroneta u BiH, potom u Francku, UniCredit grupaciji, Hrvatskom Telekomu, Gradu Zagrebu, Sokol Mariću, grupama Orbico i Atlantic, Allianzu i drugdje. Impresivan popis uspješnih projekata koje Combis ima za sobom ove godine bit će, u smislu predavanja, dopunjen sponzorskim predavanjima ključnih tehnoloških partnera ove tvrtke.

Otvorenju konferencije prisustvovao je i FSB Racing Team, prva hrvatska momčad Formule Student. Ovaj tim, osnovan 2004. kao dio studentske udruge HSA-SF, danas okuplja 25 članova, uglavnom studenata Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu ali i onih s drugih fakulteta.

Više informacija o Combis konferenciji možete pronaći na stranicama konferencije: www.combis.hr/konferencija