Suradnja Horvath & Partners i Poslovne učinkovitosti

Između konzultantskih kuća Horvath & Partners i Poslovna učinkovitost popisan je ugovor o zajedničkoj suradnji na projektima poslovnog savjetovanja.

Horvath & Partners je međunarodna konzultantska kompanija specijalizirana za poslovno savjetovanje iz područja upravljanja korporativnim učinkom i optimalizacijom učinkovitosti kompanija. Klijente Horvath & Partners čine velike i srednje kompanije iz sektoraindustrije, usluga i maloprodaje, kao i javnih poduzeća.

Tvrtka Poslovna učinkovitost bavi se pružanjem usluga poslovnog savjetovanja u području kontrolinga, financija, EU fondova i menadžmenta. Klijenti Poslovne učinkovitosti čine mala i srednja poduzeća, za koja pružaju usluge poslovnog savjetovanja, te velika poduzeća, kojima su do sada uglavnom pružali usluge poslovne edukacije.

Ugovorom između dvije tvrtke dogovorena je suradnja na projektima pružanja usluga poslovnog savjetovanja velikim i srednjim kompanijama, čime će se omogućiti korištenje interkomplementarnog know-how-a te iskustva obiju partnera.