STOP raku vrata maternice

Pred nama je europski tjedan prevencije raka vrata maternice, kao i Dan mimoza. Svoj doprinos, iznimno humanoj akciji, i ove godine pružit će devet Poliklinika Sunce kroz posebnu akciju za sve žene koje se spremaju na svoj redovni godišnji pregled.

Od 21. siječnja do 4. veljače 2012. uz 50 % popusta u najbližoj Poliklinici Sunce nude se usluge ginekološkog pregleda, ultrazvuka i papa testa.

„Više je nego poželjno da svaka žena jedanput na godinu obavi preventivni sistematski ginekološki pregled koji uključuje papa test i ultrazvuk. Rutinski probir papa testom preporuča se početi s 18 godina ili nakon početka spolne aktivnosti. Riječ je o testu probira karcinoma vrata maternice, ali može nas upozoriti i na blaža oštećenja, tzv. prekancerozne lezije kao što su CIN I, II, III. Što se oštećenje prije otkrije, liječenje nam je lakše, kraće i jednostavnije” - upozorila nas je dr. Eva Jendriš Škrljak, specijalistica ginekologije i opstetricije, ravnateljica Poliklinike Sunce na zagrebačkom Trnju.

Svoj pregled u Poliklinici Sunce možete dogovoriti telefonom ili mailom u vrijeme koje vi želite te bez čekanja obaviti pregled u intimi ugodnog prostora.