Specijalistički seminari Mirakula

Predstavljamo dva nadolazeća seminara u organizaciji tvrtke Mirakul specijalizirane je za edukaciju i poslovno savjetovanje poduzetnika i managera: Izgradnja troškovnog računovodstva uz pomoć kontrolingaForenzično računovodstvo

Izgradnja troškovnog računovodstva uz pomoć kontrolinga 

Hypo EXPO XXI, Slavonska avenija 6, Zagreb, 16. travnja 2014. godine, 9 -16 h

Troškovima se mora upravljati, a ne ih samo rezati (pod svaku cijenu). Na temelju čvrstih ekonomskih znanja, kontroling procjenjuje koje poslovne poteze treba poduzimati kako bi se ispravile nepravilnosti i postigli željeni rezultati. Na temelju praktičnih znanja, kontroleri pomažu managerima kako svakodnevno upravljati troškovima a za to je potrebna maksimalna podrška i kontinuirana suradnja s računovodstvom. Razvoj troškovnog računovodstva osnovni je temelj za razvoj kontrolinga.

Predavačica: mr.sc. Jasmina Očko

Forenzično računovodstvo

Hypo EXPO XXI, Slavonska avenija 6, Zagreb, 16. travnja 2014. godine, 9 -16 h

Svakodnevno smo svjedoci značajnih promjena ekonomskih uvjeta poslovanja, pravnog i financijskog razumijevanja gospodarske situacije i uspješnosti poslovanja poduzeća i značajnog povećanja broja nedozvoljenih postupaka rukovodnih i vlasničkih struktura koji se evidentiraju u računovodstvu. Iz tog se razloga poseban dio računovodstva, forenzično računovodstvo, bavi isključivo pitanjem je li poslovno evidentiranje i izvještavanje bilo stručno i ne skriva li možda gubitke ili dobitke na rezultatu poslovanja ili na imovini, odnosno obvezama poduzeća.

Seminar je namijenjen onima koji već posjeduju znanja iz računovodstva i revizije te poslovno financijska znanja i vještine, ali i onima koji žele saznati što je forenzično računovodstvo i kako provesti forenzična istraživanja i analizu financijskih izvještaja svojih poslovnih partnera, a s ciljem sprječavanja šteta koje bi mogle nastati zbog lažiranih financijskih izvještaja.

Predavačica: Ksenija Kramar, dipl. oec., ovlaštena porezna savjetnica i ovlašteni revizor

Kontakt:

Marija Suvalj
tel: +385 31 629 616
mob: +385 91 333 77 95
e-mail: edukacija@mirakul.hr
www.mirakul.hr