Seminari Mape znanja

18.9.2012.  Učinkovito rješavanje reklamacija i prigovora

Seminar je namijenjen prodajnom osoblju, ali i vlasnicima i managerima u tvrtkama koje nude robu ili usluge klijentima. Doznat ćete kako rješavati one prigovore i reklamacije koje su neizbježne te kako ih obraditi na način koji će ne samo riješiti problem, nego i unaprijediti poslovanje. 

Predavač je Tatjana Divjak certificirani life coach, prva  trenerica za upravljanje životom u Hrvatskoj i regiji. Autorica je 4 knjige s područja osobnog rasta. Predavač je retorike i prezentacijskih tehnika na visokoj školi za tržišne komunikacije.

Seminar se održava u Hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb, utorak, 18.9.2012. od 9,00 do 16,30.

19.9.2012. Business intelligence

U gospodarstvima diljem svijeta business intelligence  institucionalizirana je zasebna poslovnafunkcija u visokom postotku: u državama Europske unije u rasponu od 73 do 96%, a na svjetskoj razini 87%; prema istraživanjima iz 2012. godine tek 19% tvrtki u Hrvatskoj ima zasebne business intelligence organizacijske odjele.

Svrha seminara je shvatiti suvremeni menadžerski koncept i poslovnu praksu u kojima su poslovne informacije moć, kapital, poslovno znanje i najvažniji resurs na kojem se temelji poslovno odlučivanje.

Namijenjen je članovima upravnih odbora, članovima nadzornih odbora, izvršnim menadžerima, konzultantima, djelatnicima u planiranju, upravljanju poslovnim učinkom, dobavljačkim poslovima, prodaji, postprodajnim poslovima, marketingu, upravljanju ljudskim resursima, financijskim poslovima, djelatnicima u državnoj i lokalnoj upravi.

Predavač dr.sc. Mirko Bilandžić je magistrirao i doktorirao međunarodne odnose. Docent je na Odsjeku za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Usavršavao se u Republici Irskoj i SAD-u. Član je svjetskog Udruženja profesionalaca business intelligencea, (Society of Competitive Intelligence Professionals - SCIP), Alexandria, USA te ekspert Europske komisije. 

Seminar se održava u Hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb, srijeda, 19.9.2012. od 9,00 do 16,30.

20.9.2012. Izrada poslovnog i financijskog plana

Svrha seminara je pomoći polaznicima da samostalno istraže tržište i konkurenciju te izrade poslovni i financijski plan poduzeća, kako bi osigurali likvidnost, pozitivan cash flow, ostvarili ciljeve poduzeća ili kako bi pronašli investitore.

Seminar je namijenjen svima onima koji rade na unapređenju poslovanja, restrukturiranju ili osiguravanju financiranja poslovnih aktivnosti. Onima koji imaju cilj reprogramirati financijske obveze ili pronaći strateške partnere.

Predavač Libor Weiser ima petnaestogodišnje iskustvo na tržištu kapitala, u investicijskom bankarstvu i brokerskom poslovanju. Ima bogato iskustvo u izradi poslovnih i investicijskih planova, investicijskih politika, u preuzimanju dioničkih društava, provođenju due dilligence-a, fundamentalnoj analizi i vrednovanju poduzeća.

Seminar se održava u Hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb, četvrtak, 20.9.2012.

Kontakt: Ivana Radoš, Mapa znanja d.o.o., Ede Murtića 6, 10000 Zagreb

T. 01/6636-462, M: 091/2311-323, M.098/877-710

Prijave: www.mapaznanja.hr ili ivana@mapaznanja.hr