Seminar Poslovnog centra znanja: Menadžersko računovodstvo uz praktične vježbe i primjere iz prakse

Poslovni centar znanja organizira jednodnevni seminar:  MENADŽERSKO RAČUNOVODSTVO uz praktične vježbe i primjere iz prakse, koji će se održati 30. listopada 2014. s početkom u 8.45, u Oreškovićevoj 6H/1, u Zagrebu.

Na jednostavan i razumljiv način upoznati sudionike s konceptom menadžerskog računovodstva i mogućnošću njegove primjene kao i sa osnovnim elementima upravljačkih izvještaja kao što su bilanca, račun dobiti i gubitka te novčani tok, financijska analiza i priprema menadžerskih izvještaja. Na seminaru će biti prikazani stvarni menadžerski izvještaji.
Poduzetnicima, vlasnicima trgovačkih društava, menadžerima svih razina, računovodstvenom i financijskom osoblju, javnom, privatnom sektoru, neprofitnim organizacijama, državnim institucijama, svima onima koji žele steći osnovna znanja s ovog područja.

U prilogu se nalazi program i prijavnica za seminar.

O PREDAVAČICI:

Vlatka Sakar licencirani je hrvatski revizor, diplomirani ekonomist, sudski vještak, interni revizor i edukator EBC*L programa. Tijekom proteklih godina održala je stotine različitih edukativnih radionica i in-house treninga na temu računovodstva i financija. Posljednjih godina Vlatka Sakar odnosno TreningCentar d.o.o. razvija svoju vlastitu marku pod naslovom „Poslovna znanja u malom prstu“ s različitim temama od razumijevanja financijskih izvještaja do osnova revizjie. Vlatka je autorica među ostalim i stručnih popularnih naslova u nakladi Školske knjige „Bilanca u malom prstu“ te „Upravljanje novcem u malom prstu“.

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!
Poslovni centar znanja
Tel: + 385 1 6326 000, 6326 033
Mob:  + 385 98 1620 214
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr 

Dokumenti za preuzimanje