Seminar o web alatima, feng shui i aromoterapiji u uredu

Seminar „Poslovna tajnica: Web alati II, stvaranje osobne vizije, feng shui i aromoterapija u uredu“, namijenjen poslovnim tajnicama i poslovnim ljudima održat će se 15. svibnja 2012. u Hotelu Sheraton, Kneza Borne 2 u Zagrebu, s početkom u 9 sati.

Polaznici seminara naučit će koristiti informatičke alate koji im mogu uštedjeti vrijeme i olakšati posao. Bit će potom uvedeni u novu metodu poznatu pod nazivom World cafe. Riječ je jednostavnom i brzom načinu za aktiviranje kolektivne inteligencije, stvaranje veza između sudionika/ljudi, rješavanje problema i traženja odgovora na pitanja uz pomoć uvida i prosudba, kao i novih ideja i mišljenja koja se sami ne bismo dosjetili.

U zadnjem dijelu seminara polaznici će naučiti metode drevne Kine u organizaciji prostora koji mogu pozitivno djelovati na nas i na naše kolege, te koja eterična ulja povećavaju koncentraciju i smanjuju stres.

Predavači su: Dario Tomljenović, magistar telekomunikacija, Tatjana Divjak, certificirani life coach, Anamarija Pažin Morović koja se profesionalno bavi aromaterapijom i Sanja Plavljanić Širola, diplomirana arhitektica i ovlašteni projektant.

Kontakt:

Ivana Radoš

Mapa znanja d.o.o., Hektrovićeva 2, 10000 Zagreb

Telefon: 01/6441-453, Fax: 01/6441-400

e-pošta: ivana@mapaznanja.hr