SEMINAR: Kontroling proizvodnje i zaliha

Mapa znanja d.o.o. organizira jednodnevni seminar/radionicu pod nazivom „Kontroling proizvodnje i zaliha“.  Seminar se održava u četvrtak, 23. veljače 2012., od 9 do 16, 30 h u Hypo centru, Slavonska avenija 6,  Zagreb.

Polaznici seminara upoznat će najvažnije alate koji se koriste u kontrolingu i objasniti njihovu svrhu i način na koji pomažu pri donošenju poslovnih odluka. Isto tako, steći će sigurnost i spretnost pri komuniciranju s partnerima ili klijentima, kao i računovodstvenim i financijskim stručnjacima.

Poduzeća koja imaju kontroling i u dobrim vremenima znatno više pozornosti posvećuju upravljanju svojom imovinom. U takvim uvjetima poslovanja menadžment može donositi kvalitetne odluke na temelju egzaktnih mjerenja. To bez sumnje dovodi do smanjenja rizičnih ulaganja i ponavljanja pogrešaka koje bez kontrolinga ni ne mogu biti detektirane kao pogreške.

Predavač je mr.sc. Jasmina Očko, ovlašteni interni revizor pri Hrvatskoj zajednici računovođa i financijskih djelatnika i koautorica programa „Kontroling menadžer” i „Financijsko računovodstveni menadžer” koji se izvode pri Poslovnom učilištu Experta.

Prijave na e-adresu: ivana@mapaznanja.hr ili faxom (01) 644-1400

Za sve dodatne informacije na (01) 644-1453, 091/904-9007,

www.mapaznanja.hr