Seminar: 21 sitnica za male poduzetnike

Biti poduzetnik je dovoljno teško, a još je teže kada morate sami istraživati i sakupljati informacije za koje niste ni znali da postoje ili saznate tako da platite kaznu. Izabrali smo 21 temu koje pokrivaju najčešća pitanja poduzetnika. Seminar je napravljen tako da u jednom danu naučite sve "sitnice" koje će Vam olakšati vođenje tvrtke i smanjiti mogućnosti grešaka i potencijalnih kazni.

Seminar je namijenjen poduzetnicima početnicima koji tek kreću u svoj biznis, ali i onima koji žele znati kako poslovati ispravno, a ne mogu sve saznati od svog računovođe.

Gordan Horbec je diplomirani ekonomist, vlasnik i direktor tvrtke Opulento d.o.o. za poslovno savjetovanje i računovodstvo te urednik portala za osobne financije www.imamnovac.com. Računovodstvom se bavi od 2003. g., te educira poduzetnike putem bloga novac.blog.hri seminara 21 "sitnica" u želji da na jednostavan način objasni komplicirane teme. Prethodno radno iskustvo obuhvaća nekoliko različitih mjesta u Zagrebačkoj banci (informatika, korporativne komunikacije, poslovno bankarstvo) te radno mjesto financijskog direktora BBDO Grupe.

ZAGREB - Četvrtak, 27.3.2014. od 9 do 16:30, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2
SPLIT - Četvrtak, 3.4.2014. od 9 do 16:30, Hotel Park, Hatzeov perivoj 3

Seminari u pripremi: