Sedma Combis konferencija stavlja naglasak na primjenu ICT-a u praksi

Sedma Combis konferencija, jedna od najvećih hrvatskih tehnoloških konferencija, održat će se 26. i 27. rujna u Šibeniku. Želeći inspirirati sudionike na usvajanje iskustava i znanja o konkretnim primjenama tehnologije uz pomoć kojih će unaprijediti svoje poslovanje i ostvariti poslovne prednosti, Combis je odabrao upravo primjenu ICT-a kao lajtmotiv konferencije, dodatno je naglasivši i krovnom temom konferencije, Primijeni ICT = Ostvari POTENCIJAL = Unaprijedi POSLOVANJE. 

Fokus sedme Combis konferencije tako će biti na konkretnim ICT rješenjima najuspješnijih tvrtki u regiji, na predstavljanju najboljih rješenja koja su prepoznata i dokazana u praksi, te na razmjeni iskustava svih sudionika Combis konferencije, vodećih stručnjaka hrvatske i regionalne ICT scene. Mnogi korisnici Combisa iz Hrvatske i regije na konferenciji će prikazati rješenja koja su primijenili u svojim tvrtkama s naglaskom na to kako su im ona pomogla u poslovanju. Neki od Combisovih projekata tako će po prvi puta biti javno predstavljeni upravo na Combis konferenciji.

„Combis konferencija nikada nije bila 'samo' tehnološka konferencija – bez obzira na vodeći status Combisa kao sistem integratora na domaćem i regionalnom tržištu – već nam je oduvijek bio važan upravo ovaj spoj poslovanja i tehnologije. Više nego ikad dosad, sedmom Combis konferencijom stavljamo naglasak na poslovanje korisnika, želeći prenijeti konkretna iskustva te podijeliti primjere dobre prakse sa svima onima koji primjenom ICT-a žele unaprijediti svoje poslovanje. Nadamo se kako će primjeri uspješne primjene ICT tehnologije iz Hrvatske i regije potaknuti i inspirirati sudionike konferencije da razmotre kako tehnologijom mogu poboljšati poslovanje u svojim tvrtkama“, izjavila je Renée Saboti Slovenc, direktorica konferencije, najavljujući ovogodišnji susret.

Konferencija će biti otvorena plenarnim predavanjem gosta predavača Leonarda Brodyja – „kontroverznog lidera novog svjetskog poretka“. Brody će u Šibeniku održati predavanje pod nazivom "The Great Re:Write: This monumental shift in technology, business and human behavior", stavljajući naglasak na to što su nam donijele (i što nam još donose) temeljite promjene u načinima primjene tehnologije, načinu poslovanja te promjene ljudskog ponašanja kojima svjedočimo u ovom tisućljeću.

Očekuje se da će i ovogodišnju konferenciju posjetiti više od 300 sudionika, a u skladu s većim brojem i perspektivom daljnjih projekata koje Combis realizira u široj regiji kao sistem integrator, na konferenciju su pozvani i sudionici iz regije u znatno većem broju nego dosad.

Partner ovogodišnje Combis konferencije je Hrvatski Telekom, a zlatni sponzori su tvrtke BroadSoft Int., Cisco Hrvatska, Dell, IBM Hrvatska, Kofax Austria, Microsoft Hrvatska, NetApp i Xerox. Srebrni sponzori konferencije su tvrtke Allot Communications, Lexmark, Oracle Hrvatska i ZOOM International.

Više informacija o Combis konferenciji, predavanjima i predavačima te popratnim sadržajima koje Combis priprema za sudionike možete pronaći na stranicama konferencije: http://www.combis.hr/konferencija.