Redizajn web stranice Hrvatskog aktuarskog društva

Redizajn web stranice Hrvatskog aktuarskog društva

Hrvatsko aktuarsko društvo redizajniralo je web stranicu Društva aktuari.hr uvođenjem novih funkcionalnosti radi lakše komunikacije s članovima i članova međusobno. Na novoj web stranici mogu se pronaći informacije o tome tko je aktuar i kako postati član Društva, te popis članova Društva.

Nova web stranica sadrži i najsvježije informacije o radu Društva, nadolazećim seminarima i vijestima povezanim s osigurateljnim tržištem. Tako se od 23. do 27. kolovoza 2015. u Sydneyu, Australija, održava ASTIN, AFR/ERM i IACA kolokvij 2015. Međunarodnog aktuarskog udruženja. Tema ove konferencije je "Innovation & Invention". Nešto prije, HAD je partner seminara koji će se pod nazivom "From counting risk to making risk count" održati u organizaciji Instituta za osiguranje 30. lipnja u hotelu Sheraton u Zagrebu. Glavne teme seminara su uloga aktuara, aktuarska funkcija prema direktivi Solventnost II, upravljanje posebnim rizicima, vlastita procjena rizika i solventnosti (ORSA), priprema izvještaja te ostale teme od značaja za aktuare u Hrvatskoj i regiji.

"Stochastic Modeling - Theory and Reality from an Actuarial Perspective" naziv je seminara koji će se od 21. do 23. rujna 2015. održati u Bruxellesu, u Belgiji. Seminar temeljen na istoimenoj knjizi u suradnji s IAA i Belgijskim aktuarskim institutom ima za cilj detaljno prikazati trenutačne stohastičke metode i tehnike, kao i njihove prednosti i nedostatke. Popust za prijave do 21.7.2015., a više o seminaru saznajte na web-stranici EAA.