Program „Obrtnik & partner“ nudi maksimalnu osigurateljnu zaštitu

Na inicijativu Hrvatske obrtničke komore,Zagrebačka banka, Croatia osiguranje, Hrvatski telekom i Konzum osmislili suzajednički program Obrtnik & partnerkoji će hrvatskom obrtnicima, kojih je u Hrvatskoj 90 tisuća, olakšati i  pojeftiniti poslovanje. U sklopu programasvim obrtnicima članovima Hrvatske obrtničke komore izdat će se Visa Obrtničkakartica koju će im u lipnju poslati na kućne adrese

Kartica objedinjuje uloguidentifikacijske kartice Hrvatske obrtničke komore i platežne kartice za kupnjuroba i usluga u zemlji i inozemstvu, a temelj je za ostvarivanje popusta iraznih pogodnosti na prodajno-uslužnim mjestima.

Za obrtnike koji nisu klijenti ZABE, ova je bankaizdala Visa Prepaid obrtničku karticu koja je prva i jedinstvena poslovnakartica takve vrste u Hrvatskoj. Može se također koristiti na prodajnimmjestima i bankomatima u zemlji i inozemstvu do iznosa prethodno uplaćenog nakarticu.

Croatia osiguranje osmislila jeobrtnički paket osiguranja prilagođen individualnim potrebama obrtnika uzmaksimalni stupanj osigurateljne zaštite.

Svaki obrtnik sam bira vlastitipaket osiguranja prilagođen svojim potrebama, što znači da odabireosigurateljno pokriće koje želi, istaknuo je predsjednik Uprave Croatiaosiguranja Zdravko Zrinušić na tiskovnoj konferenciji u Hrvatskoj obrtničkojkomori.