Predstavljena implementacija posljednje generacije CRM-a

Combis, regionalni sistem integrator i Microsoft Hrvatska predstavili su posljednju generaciju sustava za upravljanje odnosima s korisnicima Microsoft Dynamics CRM, koji tvrtkama omogućava znatno unapređenje učinkovitosti poslovanja, kao i financijsku korist te kvalitativnu transformaciju poslovnih procesa.

Microsoft Dynamics CRM je fleksibilno, brzo i u potpunosti integrirano rješenje s brojnim karakteristikama koje omogućuju jednostavno stvaranje i upravljanje korisničkom bazom podataka. Sustav je u cijelosti moguće integrirati s programima koji se svakodnevno koriste u poslovanju, kao što su Microsoft Office i drugi, a korisnici ga sami mogu prilagoditi u skladu s potrebama.

CRM sustav nije rezerviran isključivo za bolje upravljanje odnosima s korisnicima kroz prodajne i marketinške aktivnosti, već ga treba sagledati kao Extended Relationship Management (XRM) platformu koja može donijeti dodane vrijednosti u razvoju proizvoda, upravljanju i nadzoru poslovnih procesa te odnosa s partnerima.

Prezentirane su i mogućnosti integracije CRM sustava s poslovnim informacijskim sustavima (ERP), čime je tvrtkama omogućen pregled potpune slike poslovanja.