Predstavljen novi inovativni strip o EU fondovima

Zagreb, 7. svibnja 2013. – Konzultantska tvrtka Projekt jednako razvoj osmislila je zanimljiv strip o EU fondovima potaknuta činjenicom da se dosadašnji način informiranja često pokazao neprimjerenim, što je uzrokovalo da većina zainteresiranih za EU fondove odustane na samom početku. U svom svakodnevnom kontaktu s građanima i organizacijama shvatili su  da su EU fondovi i dalje vrlo apstraktna tema koju većina ne razumije te da dodatnu nejasnoću stvara činjenica da zaista jest riječ o vrlo kompleksnom sustavufinanciranja.

Nadahnuti ovom činjenicom, tim tvrtke Projekt jednako razvoj predvođen direktoricom Anom Fresl, osmislio je jednostavan strip koji pruža sve potrebne informacije za one koji se žele baviti EU fondovima.

Strip o EU fondovima podržali su Delegacija Europske unije, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova europske unije, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Hrvatska gospodarska komora i Grad Zagreb.

Strip se može besplatno preuzeti na slijedećem linku: http://www.pjr.hr/index.php?/cro/Gdje-zapoceti/Zapocnite-stripom i bez obaveze u cjelovitosti objaviti na vlastitom portalu.