Poziv na pretplatu 2011.!

Poštovani čitatelji, OSIGURANJE je najstariji časopis za teoriju ipraksu osiguranja u regiji. Izlazimo punih 50 godina, a uz korisne informacijei  teme o osiguranju i osiguravateljima, te drugim srodnim djelatnostima, nudimoVam zanimljive i aktualne intervjue, bogat izbor iz domaće i inozemnesudske prakse, te niz  zanimljivosti iz zemlje i inozemstva.

OSIGURANJE je časopis u kojem našistručnjaci i afirmirani  praktičari, ali i svi ostali koji žele, moguiznijeti svoje zamisli, kritike, iskustva i prijedloge o raznim pitanjimaiz  osigurateljne branše, kao i pitanjima koja proizlaze iz aktualnoghrvatskog zakonodavstva i šire, pa ovo ujedno smatrajte i pozivom na suradnju.

Od autora očekujemo da svojimstavovima i prijedlozima pridonesu pronalaženju optimalnih rješenja i unapređenjuosigurateljne struke, kao i rada tijela zakonodavne, izvršne i sudbene vlasti,nastojeći uskladiti teoriju i praksu osiguranja.

Zbog svega navedenog, pozivamo Vas da sepretplatite na časopis i tako pridružite obitelji čitatelja najstarijeghrvatskog i regionalnog časopisa za teoriju i praksu osiguranja.

Pretplatiti se možete tako da na ovaj linkotvorite obrazac na koji ćete unijeti potrebne podatke.

S poštovanjem,

Nensi Botica Jukić, glavna urednica