Postanite član ORYX Asistencije i osvojite VW up!

Postanite član ORYX Asistencije i osvojite VW up!

Svi korisnici koji postanu novi članovi ORYX Asistencije preko Hrvatske pošte mogu sudjelovati u vrijednoj nagradnoj igri pod nazivom „up!adaj u igru!“ koja traje do 31. kolovoza 2015. godine, a glavna nagrada je Volkswagen up! 

ORYX Asistencija i Hrvatska pošta udruženim snagama omogućili su učlanjenje u ORYX Asistenciju kao i prodaju bonova budućim korisnicima na više od 850 mjesta diljem Hrvatske. Hrvatska pošta sa svojim poštanskim uredima tvori najrasprostranjeniju prodajnu mrežu u Hrvatskoj, što ju čini najdostupnijim mjestom jedinstvene ponude prilagođene suvremenom korisniku.

Poštanski uredi Hrvatske pošte od sada su pravo mjesto za sve nove članove kako bi se dodatno informirali o usluzi ORYX Asistencije te izabrali željeni bon/paket članstva. Na usluzi stoje paketi Pomoći na cesti te Pomoći u kući. Članstvo glasi na ime i prezime te je važno da se u trenutku događaja član nalazio u vozilu.

Više o nagradnoj igri nalazi se na ORYX-ovim službenim internetskim stranicama ili na linku: http://www.oryx-grupa.hr/press/postanite-clan-oryx-asistencije-i-osvojite-vw-up/