Polaznicima 13. Temeljnog seminara o osiguranju uručene diplome

Polaznicima 13. Temeljnog seminara o osiguranju uručene diplome

U Velikoj dvorani Hrvatskog novinarskog doma u Zagrebu je u utorak, 30. lipnja 2015. godine, održana svečanost podjele diploma polaznicima trinaeste generacije Temeljnog seminara o osiguranju, koji dva puta godišnje organizira Centar za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje za sve one koji žele steći temeljit i sveobuhvatan pregled nad osigurateljnom djelatnosti u cjelini i njezinim glavnim vrstama. 

Polaznici su tijekom svibnja i lipnja 2015. Odslušali ukupno 59 nastavnih sati predavanja 21 uglednog stručnjaka iz svijeta osiguranja, koji su ih upoznali sa svim temeljnim temama i pojmovima vezanima uz djelatnost osiguranja. Seminar je održan u prostorijama društva Wiener osiguranje VIG d.d. Polaznici su zatim 29. lipnja 2015. pristupili pisanom završnom ispitu kao provjeri stupnja usvojenosti obrađenog gradiva, koji su položili svi, s prosječnom ocjenom 4,63, čime su i formalno svladali program seminara.

 Diplome su polaznicima uručili prof. dr. sc. Marijan Ćurković, predsjednik Znanstvenog vijeća CEDOH-a, i Hrvoje Pauković, direktor Hrvatskog ureda za osiguranje. Oni su se na početku svečanosti, kojoj je nazočilo i nekoliko predavača Temeljnog seminara o osiguranju (Damir Mihanović, Željko Jukić i Drago Klobučar), obratili polaznicima kraćim govorima, u kojima su čestitali polaznicima na uspješnom završetku seminara, pohvalivši njihovu ozbiljnost u praćenju predavanja kao i u pripremi završnog ispita, te izrazili uvjerenje da će im stečena znanja i prenesena iskustva biti od velike koristi i pomoći u budućem poslu.

 U ime polaznika nazočnima su se obratili Dubravka Ivšan-Gortan iz Uniqa osiguranja d.d. i Tomislav Majdandžić iz Centar brokera d.o.o., koji su na ispitu ostvarili najbolji rezultat. Oni su u svojim govorima zahvalili Hrvatskom uredu za osiguranje na organizaciji seminara, predavačima na prenesenom znanju i iskustvima kao i svojim nadređenima na danoj mogućnosti pohađanja ovog seminara. Kolegicama i kolegama čestitali su na uspješno položenom završnom ispitu kao i lijepom druženju tijekom seminara. Uz njih, seminar su položili sljedeći polaznici: Ivana Turčić, Tea Pavičić, Mirjana Capan, Mirela Cigrovskij i Nikolina Vresk iz Generali osiguranja d.d., Ilonka Đuričić, Marina Gavrovski – Kovač, Dubravka Ivšan Gortan iz Uniqa osiguranja d.d., Saša Pstrocki iz Ergo osiguranja d.d., Nikolina Marić iz ABB-a d.o.o., Ankica Andričić iz Allianza Zagreb d.d., Sandra Stapić i Irena Vlahović iz Triglav osiguranja d.d., Marin Bubanj, Tatjana Laslavić i Željka Hajdina iz ZABA Partner d.o.o., Ana Špiček iz Croatia osiguranja d.d. te Aleksandra Bedić, Stela Šeperić i Tanja Ivušić iz  Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 „Zato postoji ovakav seminar koji nas uči važnosti osiguranja, podiže kvalitetu osiguravajućeg posla u RH te smanjuje financijsku nepismenost naših klijenata“, istaknuo je u svom govoru Tomislav Majdandžić.

Od 2009. pa do sada diplomu Centra za edukaciju djelatnika u osiguranju za svladani Temeljni seminar o osiguranju dobio je ukupno 441 polaznik.

Galerija