Otvorena prva stanica za tehnički pregled vozila u Kaštelima

Grupa Croatia osiguranje je u Kaštel Sućurcu otvorila novu stanicu za tehnički pregled vozila. Stanicu su svečano otvorili predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda Bernard Mršo, župan Splitsko-dalmatinske županije Ante Sanader i gradonačelnik

Stanica za tehnički pregled vozila u Kaštel Sućurcu ima dvije tehnološke linije i jedna je od  najsuvremenije opremljenih stanica u regiji. Tako će kvaliteta usluge prema najsuvremenijem standardu tehničkih pregleda vozila pridonijeli i većoj sigurnosti građana u prometu.

„Ove godine otvorili smo dvije nove stanice,  Virovitici i u Kaštelima, uskoro otvaramo stanice u Samoboru i Bjelovaru. Dokaz je to da i u vrijeme recesije nismo zaustavili planirane investicije s ciljem nastavka daljnjeg rasta i pozitivnih poslovnih rezultata.“ rekao je na otvorenju Bernard Mršo.

Društvo kćer Croatia osiguranja koje posluje u sastavu Grupe Croatia osiguranja posjeduje 42 stanice za tehnički pregled vozila u Hrvatskoj, u kojima se obavi preko 350.000 tehničkih pregleda, što je oko 25% ukupno obavljenih tehničkih pregleda.

Radno vrijeme stanice u Kaštel Sućurcu, Starčevićeva 17 a, je radnim danom: od 7,00 do 20,00 sati i subotom od 7,00 do 14,00 sati.