Oliver Rothschild prepoznao potencijal hrvatske kompanije Monolith

Martin Birač direktor i suvlasnik kompanije Monolith Group OU, potpisao je Ugovor s Oliverom Rothschlidom o ulaganju u hrvatsko-estonsku kompaniju Monolith Gropu OU, koja je proglašena za najbolji „start up“ projekt u Europi.

Cilj suradnje je napraviti savjetodavni odbor koji će okupljati stručnjake različitih znanja na području digitalnih medija, informatike te marketinga iz cijelog svijeta, kako bi Monolith Group OU postao uspješna kompanija na globalnoj razini. Uključivanje Olivera Rotschilda u savjetodavno tijelo Monolitha otvorit će kompaniji lukrativno britansko tržište, ali i mogućnost poslovanja na više kontinenata zahvaljujući poslovnim kontaktima novog suvlasnika kompanije.

Monolith Group OU je kompanija koja je nedavno lansirala inovativni uređaj koji će po prvi puta omogućiti oglašivačima da u offline kanalima u stvarnom vremenu raspolažu s podacima o primijećenosti njihovog oglasa. Korisnik Monolith uređaja u svakom trenutku raspolaže informacijom koliko potrošača je pogledalo njegov oglas, koliko se dugo zadržalo ispred oglasa te koji elementi poruke su im bili najzanimljiviji.