Okrugli stol Mirenje u sporovima naknade štete

U Zagrebu će se 16. travnja (ponedjeljak),  u 13,30 sati u dvorani Matis Absolut Lounge (kod  KD Vatroslav Lisinski), Trg S. Radića 3, održati okrugli stol pod nazivom Mirenje u sporovima naknade štete. Organizator je Centar za mirenje pri Hrvatskom uredu za osiguranje. 

U okviru okruglog stola renomirani  pravni stručnjaci raspravljat će o pitanju mirenja u sporovima naknade štete iz aspekta pravosuđa, odvjetništva i osiguranja, kao i o mogućnostima daljnjeg razvitka mirenja u Republici Hrvatskoj, te će biti predstavljena  i strana iskustva na ovom području. Okrugli stol namijenjen je sucima, odvjetnicima, djelatnicima društava za osiguranja, predstavnicima potrošača, centara i udruga za mirenje.

U svojstvu govornika sudjelovat će u radu Okruglog stola: dr. sc. Vanja Bilić, pomoćnik ministra pravosuđa, mr. sc. Nina Betetto sutkinja Vrhovnog suda Republike Slovenije, Vitomir Boić predsjednik Županijskog suda u Velikoj Gorici, Ivica Veselić sudac Županijskog suda u Zagrebu, Tanja Hučera sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu, Branimir Tuškan odvjetnik i predstavnik Hrvatske odvjetničke komore koji će svojim znanjem i primjerima iz prakse potaknuti raspravu.

Predviđeno trajanje okruglog stola  je dva sata, a ulaz za sve sudionike je besplatan uz prethodnu najavu elektroničkim putem na huo@huo.hr.