Okrugli stol: Cjeloživotno obrazovanje u funkciji razvoja malog i srednjeg poduzetništva

četvrtak 27.9.2012,. u 12 sati - Okrugli stol održava se u sklopu ovogodišnjeg tjedna malog i srednjeg poduzetništva, a u suradnji HGK-Županijske komore Rijeka, Poslovne akademije Rijeka i Visoke poslovne škole PAR. U Hrvatskoj gospodarskoj komori-Županijskoj komori Rijeka.

Naglasak je na edukaciji i osposobljavanju poduzetnika i obrtnika svih kategorija: početnika, u razvoju, žena, mladih te ostalih, s osnovnim ciljem poticanja rasta konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva te usvajanja novih znanja i vještina.

Ciljana skupina su poduzetnici, obrtnici, konzultanti, ustanove za obrazovanje, jedinice regionalne i lokalne samouprave, trgovačka društva i institucije koje organiziraju te sufinanciraju edukacije poduzetnika i obrtnika.

Okrugli stol održava se u sklopu Tjedna cjeloživotnog obrazovanja u Hrvatskoj te dio je European SME Week-a (Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva), projekta Europske komisije. Moderator okruglog stola je prof.dr.sc. Dragomir Sundać, predsjednik Grupacije konzultanata za gospodarstvo, redoviti profesor i znanstveni savjetnik.

Molimo vas da Vaš dolazak potvrdite prijavnicom na e-mail: dario.zoric@par.hr

Kontakt: Miranda Bralić Pavia, HGK-ŽK Rijeka tel 051 209-145 fax 216-033, mbralic@hgk.hr.