Novih 27 polaznika položili temeljni seminar o osiguranju

Novih 27 polaznika položili temeljni seminar o osiguranju

U Novinarskom domu u Zagrebu podijeljene su diplome polaznicima Temeljnog seminara o osiguranju, koji je okupio 27 polaznika.

Jedanaesti po redu Temeljni seminar o osiguranju održan je tijekom veljače, ožujka i travnja 2014. godine. Kao i do sada, na seminaru je predavalo 22 predavača, koji su kroz ukupno 91 nastavni sat polaznicima prenijeli temeljna znanja i iskustva u vezi s djelatnošću osiguranja. Svi polaznici pristupili su i uspješno položili tečaj, s time da je sedam polaznika postiglo 100%-tnu točnost odgovora. Prosječna ocjena polaznika je 4,23, a predavača 4,82. 

Diploma za svladani Temeljni seminar o osiguranju  uručena je: Josipi Parać Bistrović, Ani Buzov Meandžija i Siniši Lukaču iz Allianza Zagreb d.d., Jeleni Glavaš iz Hrvatskog ureda za osiguranje, Kruni Bartoliću iz AON-a d.o.o., Dubravku Žnidarcu iz Sberbanke d.d., Ozrenu Bazini, Aniti Kavur Hudina i Ivani Gorišek iz Uniqa osiguranja d.d., Iskri Kvaternjak iz Société Générale osiguranja d.d., Jeleni Milanović Litre, Saši Vuksanoviću, Lidiji Zadro Grgić, Gorani Tafro, Mladenu Klobučaru, Sanji Sinković, Lani Tuđman i Draženu Nenadiću iz Croatia osiguranja d.d., Josipu Kontiću iz Jadranskog osiguranja d.d., Mislavu Brkiću iz Izvor osiguranja d.d., Andreji Detelbach iz Feliks zastupanja d.o.o., Mariu Zadravcu iz Partner zaštite d.o.o., Petri Petak, Tanji Đenić i Maji Grubić iz HANFA-e, Filipu Škunci iz Triglav osiguranja d.d. i Anti Matijaci iz Centar Brokera d.o.o.

Ukupni broj polaznika dosad održanih temeljnih tečajeva iznosi 389, kazao je Marijan Ćurković, predsjednik Znanstvenog vijeća Centra za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje. Ćurković je čestitao polaznicima na izvrsnim rezultatima te dodao da nažalost takav uspjeh  nisu ostvarili budući zastupnici u osiguranju, a čestitkama se u ime HUO-a i CEDOH-a pridružio Marin Matijaca, predsjednik Uprave Triglav osiguranja, koji je polaznicima uručio diplome.

NADOLAZEĆE EDUKACIJE:
Štete pomorskog kaska u praksi - 8 nastavnih sati - 22.05.2014.
Dinamika prometne nesreće i procjena štete - 7 nastavnih sati - 03.06.2014.