Najava: Temeljni seminar o osiguranju

U organizaciji Centara za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje u veljači 2013. započinje novi, deveti po redu Temeljni seminar o osiguranju. Rok za prijavu je 1. veljače 2013.

Temeljni seminar o osiguranju opsežna je i temeljita edukacija uvodnog tipa koja pruža bogato poznavanje osigurateljne djelatnosti u cjelini i po pojedinim ključnim aspektima. Seminar je primarno namijenjen djelatnicima u osiguranju, tj. zaposlenicima društava za osiguranje, te posrednicima i zastupnicima u osiguranju, ali je otvoren i za sve one (npr. za predstavnike državnih institucija koje prate rad tržišta osiguranja) koji u relativno kratkom roku žele steći pregled nad kompleksnom stvarnošću osigurateljne djelatnosti, ističe se u najavi.

Seminar traje 91 nastavni sat, a sastoji se od 29 lekcija grupiranih oko 7 glavnih tematskih cjelina. Seminar se izvodi u tri tjedna s razmakom od po mjesec dana. U provedbi edukacije sudjeluje 22 predavača koji su redom vrsni stručnjaci za područje osiguranja, i to većinom iskusni profesionalci iz visokog menadžmenta društava za osiguranje. Seminar se zaključuje pisanim ispitom. Polaznicima koji polože ispit na prigodnoj će se svečanosti uručiti diploma o svladanom programu seminara.

Prvi ciklus predavanja održat će se od 11. do 15. veljače, drugi ciklus od 11. do 15. ožujka, a treći ciklus od 8. do 12. travnja 2013.

Prijave se zaprimaju na cedoh@huo.hr ili na faks 01/46-96-662.