Najava seminara i radionice Osiguranje brodica i jahti

Centar za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje organizira jednodnevni specijalistički seminar i radionicu u trajanju od 8 nastavnih sati pod nazivom "Osiguranje brodica i jahti". 

Seminar će održati dr. sc. Adriana Vincenca Padovan, a namijenjen je osigurateljima, posrednicima i zastupnicima u osiguranju, leasing kućama i bankama koje se bave poslovima financiranja nabave plovila,        odvjetnicima, charter agencijama, vlasnicima flota, pomorskim vještacima, profesionalnim skipperima, službenicima u javnim tijelima i agencijama nadležnim za nadzor i regulaciju osiguranja, znanstvenicima i istraživačima. Cilj seminara je steći osnovna znanja o rizicima i kategorijama šteta osiguranja brodica i jahti i sagledati njihove specifičnosti, te kroz praktične primjere razumjeti implikacije ugovaranja osiguranja brodica i jahti te obrade i likvidacije šteta.

Seminar se održava u petak, 27. travnja 2012., s početkom u 9:00 sati u Hrvatskom uredu za osiguranje, Martićeva 73/1, Zagreb. Rok za prijavu na seminar je 20. travnja 2012. godine.  Za sve dodatne informacije o seminaru zadužen je Marinko Mišković, cedoh@huo.hr • marinko.miskovic@huo.hr • tel. +385 1 4696 626, 4696 600, http://www.huo.hr/hrv/centar-za-edukaciju-djelatnika-u-osiguranju