NAJAVA SEMINARA

NAJAVA SEMINARA

Seminari:
1. Kako najučinkovitije uvesti eRačun?
2. Kako organizirati ured i upravljati uredskim dokumentima?

Kako najučinkovitije uvesti eRačun?

eRačun danas zamjenjuje poštanske račune kao povoljniji, brži i sigurniji način slanja. Složenost i nejasnost zakonske regulative koja je donesena, tromost tvrtki koje su stidljivo krenule s ponudom eRačun usluga rezultiralo je time da je po korištenju eRačuna Hrvatska na samom začelju liste, ne samo unutar EU, nego i šire. S pojavom novih servisa koji tvrtkama omogućavaju da na brz, jednostavan i efikasan način počnu koristiti eRačune, u Hrvatskoj iz dana u dan raste broj korisnika eRačuna. Ovaj seminar pruža uvid u eRačune,  procjenu koji i kakav eRačun odabrati u poslovanju, kako prepoznati ispravan od neispravnog eRačuna, te kako voditi eArhivu.

Seminar je namijenjen vlasnicima poduzeća, šefovima računovodstva, knjigovodstvenim servisima, informatičarima i svima onima koji žele u svoje poslovanje uvesti eRačun. Cilj je pružiti informacije i pripremiti sudionike seminara da samostalno, na brz, jednostavan i efikasan način počnu koristiti eRačun.

Četvrtak, 5. lipnja.2014. od  9 do 14 sati
Mjesto: Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb
Predavač: Marko Emer

Kako organizirati ured i upravljati uredskim dokumentima?

Činjenica je da ljudi danas primaju više informacija nego ikad prije i to putem više različitih uređaja. Mnogi se zato osjećaju preplavljeni i donekle uplašeni sa svom tom tehnologijom, imperativom da funkcioniramo bez papira i na više funkcionalnim uređajima. Ovaj program predstavlja alat koji omogućava organizaciju prostora, sebe i vremena. Seminar će dati odgovore na pitanja kako pojednostaviti radni prostor, napraviti jednostavniju papirologiju, provesti manje vremena u potrazi za informacijama, te povećati učinkovitost vremena i eliminirati ometanja. 

četvrtak, 12. lipnja.2014. od 9 do 14 sati
Mjesto: Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb
Predavač: Kristina Brkić

Kontakt: Mapa znanja d.o.o., Ede Murtića 6, 10000 Zagreb | e-mail: info@mapaznanja.hr T: 01/889-5305 | Hitne intervencije: 0912311323