Najava: Akademija “Kako uspješno provesti vlastiti EU projekt” održat će se u Rijeci 4. – 8. veljače

Nakon 7 godina iskustva u sektoru EU projekata, tvrtka Projekt jednako razvoj d.o.o. (PJR) ponudila je jedinstvenu Akademiju svima koji žele dodatno naučiti o provedbi EU projekata. Akademija koja predstavlja jedinu 100 posto praktičnu izobrazbu o tome kako uspješno provesti vlastiti EU projekt održat će se u Rijeci od 4. do 8. veljače.

Stručnjaci iz PJR-a, poučeni bogatim iskustvom i alarmantnim podatkom da od ugovorenih EU bespovratnih sredstava prosječno čak 20 posto sredstava svaki korisnik vrati Europskoj uniji zbog neznanja kako ih pravilno potrošiti, stvorili su PJR Akademiju, koja  polaznike uči  kako da povećaju stopu uspješnosti provedbe projekta i približe ju do 100 posto.

Na Akademiji će se pokriti sve teme koje su bitne za uspješnu provedbu projekata, kao što su razumijevanje prava i obveza, planiranje provedbe, upravljanje troškovima projekta, upravljanje javnom nabavom, izrada natječajne dokumentacije i odabir pobjednika itd., a polaznici će dobiti sve materijale (pripremljene izvještaje projekta, dokumentacije iz javne nabave, realokacije proračuna, alate za financijsko upravljanje itd.).

PJR će darovati jednu stipendiju (besplatno pohađanje Akademije) za koju se može prijaviti svatko u statusu redovnog studenta ili nezaposlene osobe. Rok prijave je 27. siječnja 2013. Za prijavu na Akademiju redovni polaznici moraju ispuniti prijavni obrazac, a potencijalni stipendisti prijavni obrazac i koncept za stipendiju koji su dostupni na internetskoj stranici tvrtke. PJR Akademija u Rijeci, održat će se od 4. do 8. veljače na adresi: Centar tehničke kulture Rijeka, Školjić 6.

Za sve polaznike u Rijeci PJR je snizio cijenu. Sve dodatne informacije možete saznati na stranici www.pjr.hr