Malo svjetlo nade

Croatia osiguranje je završetak ove kalendarske godine odlučilo obilježiti donacijom 100 tisuća kn udruzi Krijesnica koja se brine za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

Od početka prosinca na Facebook stranici tvrtke akciju za Krijesnicu podržalo je preko 19 tisuća građana, za čiji je svaki glas tvrtka donirala 3 kn Krijesnici. Akciji se pridružilo i više stotina djelatnika tvrtke koji su u znak podrške projektu među prvima ugovorili policu osiguranja životnog standarda, uz koju se nastavlja humanitarni projekt. Izdvajanjem 10% vrijednosti svake ugovorene police osiguranja životnog standarda do travnja 2013. godine Croatia osiguranje će Krijesnici osigurati još jednu donaciju.

· Kao vodeći osiguravatelj želimo održati standard najboljeg poslovanja, istovremeno ne oklijevajući biti uzor u aktivnoj brizi za zajednicu u kojoj poslujemo i zbog toga ovu poslovnu godinu završavamo s ukupno milijun kuna donacija za 60 projekata humanitarne djelatnosti, obrazovanja i kulture.U želji da se tijekom nadolazećih blagdana prisjetimo da se humano društvo stvara socijalnom osjetljivošću svakog od nas osobno, zahvaljujemo svima koji su s nama podržali Krijesnice – izjavio je Ivan Fabijančić, član Uprave Croatia osiguranja, prilikom uručenja donacije.

· Najgore što roditelj može čuti je da mu je dijete oboljelo od maligne bolesti, rekao je Zoran Cipek, predsjednik Udruge Krijesnica nakon prikazivanja kratkog filma o filma o životu u jednom od njihovih kampova.

· Izliječi se oko 70 % djece, a Krijesnica služi kao pomoć djeci koja su oboljela od malignih bolesti. U tami svjetlo gori - to su Krijesnice, poručio je Cipek, te zahvalio Croatia osiguranju koja je i ovaj puta pokazala socijalnu osjetljivost, te se odazvala ovoj iznimno humanoj akciji.