Majher i Brkić obranili poslijediplomske radove

Josip Majher i Borislav Brkić, dvojica zaposlenika Croatia osiguranja, u kratkom su vremenskom rasponu obranili svoje poslijediplomske radove na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Josip Majher, voditelj Odjela za razvoj i unapređenje vanjske prodajne mreže u Sektoru za prodaju i marketing u Croatia osiguranju obranio je 13. ožujka specijalistički poslijediplomski rad Državni investicijski fondovi. Povjerenstvo u sastavu prof. dr. Alen Stojanović (predsjednik), prof. dr. Vlado Leko (mentor) i doc. dr. Anita Pavković (član), ocijenili su da je rad Josipa Majher, iznimno važan doprinos u upoznavanju s državnim investicijskim fondovima, s obzirom da u Hrvatskoj prvi puta netko piše o ovoj tematici.

Problemi i perspektive osigurateljne likvidacije šteta na motornim vozilima naziv je specijalističkog poslijediplomskog rada koji je Borislav Brkić, direktor Filijale Zagreb obranio je 15. ožujka. Povjerenstvo, koje su sačinjavali prof. dr. Ivan Lovrinović (predsjednik), prof. dr. Drago Jakovčević (mentor) i prof. dr. Marijan Ćurković (član), ocijenili su da B. Brkić u svom specijalističkom radu ponudio sveobuhvatnu analizu i ocjenu stanja u osigurateljnoj likvidaciji šteta u Hrvatskoj, te kako je upravo aktivna obrada šteta, koju preporuča smjernica EU, najbolji marketing osiguranja kod pravnih i fizičkih osoba.