Konferencija o operativnoj izvrsnosti u osiguranju "OPEX - Operational Excellence in Insurance 2014"

Konferencija o operativnoj izvrsnosti u osiguranju "OPEX - Operational Excellence in Insurance 2014"

Fleming Europe, jedan od vodećih međunarodnih organizatora B2B (business to business) konferencija, organizira 2. godišnju konferenciju posvećenu operativnoj izvrsnosti u osiguranju „OPEX - Operational Excellence in Insurance 2014“, koja će se održati 22. i 23. svibnja 2014. godine u Münchenu. Konferencija posvećena isključivo osigurateljnom sektoru, koja ovaj puta kao glavnu temu ističe back office i front office kao dva dijela istog sustava.

U fokusu konferencije bit će teme poput: podizanje operativne izvrsnosti na novu razinu kroz suradnju svih odjela, proces centralizacije i decentralizacije, inovacije, nove tehnologije i prednosti outsourcinga, metode kako back office može biti podrška prodaji, najbolje prakse učinkovitog smanjenja troškova, unaprjeđenje rada kontakt-centara i dr.

Za članove Hrvatskog ureda za osiguranje koji se odluče sudjelovati na konferenciji Fleming Europe je odobrio popust od 20 posto. Dodatne informacije mogu se pronaći ispod, odnosno na internetskim stranicama organizatora, Fleming Europe, a za prijave molimo da se obratite na e-mail: will.hoss@flemingeurope.com ili broj: +421 257 272 144.

Više na: www.huo.hr.