KentBank otvorio novu podružnicu u Zagrebu

U sklopu strategije širenja na nacionalno tržište, KentBank je u subotu, 13. listopada, otvorio novu podružnicu i središnjicu u samom centru Zagreba, na križanju Gundulićeve ulice i Ilice.

Građani i poduzetnici imali su prigodu upoznati se s uslugama KentBanka, uz druženje s predsjednikom Uprave Mehmet Murat Sabazom i zaposlenicima Banke, ali i trenerom košarkaškog kluba Cibone Veljkom Mršićem, kapetanom tima Marinom Rozićem i igračima Demondom Carterom, Tomislavom Zubčićem i Markom Arapovićem.

KentBank će postati jednim od sponzora natjecateljske sezone aktualnog košarkaškog prvaka Hrvatske.

U srpnju 2011. godine Suzer Grupa, jedna od važnijih grupacija u Turskoj, kupila je većinski paket dionica u Banci Brod, regionalnoj banci koja je 1998. godine osnovana kao Štedionica Brod. U skladu s planovima o podizanju Banke Brod s regionalne na nacionalnu razinu, godine 2012. ime banke promijenjeno je u KentBank, a njezino je sjedište premješteno u Zagreb.

Danas KentBank klijentima pruža bankarske usluge putem svojih deset podružnica, a njihov će broj biti povećan na 25 tijekom sljedeće tri godine.