Izvor osiguranje nudi online automobilsko osiguranje

Izvor osiguranje aktiviralo je uslugu online osiguranja od automobilske odgovornosti koja postaje sinonim za sofisticiran, brz i jednostavan način osiguranja vozila.

Klijenti koji preferiraju suvremene i sigurne online financijske usluge imaju mogućnost bez obzira na vrijeme i mjesto, u Izvoru produžiti obvezno osiguranje vozila, a jedini uvjet postaje internetska veza.

Plaćanje osiguranja moguće je sigurno i jednostavno obaviti pomoću kreditnih i debitnih kartica, a korisnici Diners i American Express kreditnih kartica mogu odabrati između jednokratnog i obročnog plaćanja.

Nakon obavljene uplate ugovaratelj osiguranja na svoju e-mail adresu dobiva potvrdu o ugovorenom osiguranju s numeričkim kodom koji je dovoljan podatak za obavljenje tehničkog pregleda i registracije na svim stanicama za tehnički pregled u Hrvatskoj. Polica osiguranja, zajedno s pripadajućim uvjetima, zelenom kartom i Europskim izvješćem, u kratkom roku poštom stiže na željenu adresu.

Online automobilsko osiguranje Izvor osiguranja informatički podržava tvrtka Incubis - specijalizirana za programska rješenja u djelatnosti osiguranja, a cjelokupan je sustav integriran s bazom podataka Hrvatskog ureda za osiguranje.